Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018, 11:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo nedostal červenú kartu za faul, ale kvôli premyslenej pomste od UEFA. Konšpiračná teória rozosmieva internet

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský futbalista po vylúčení zbiera sympatie svojich fanúšikov.

Premiéra Cristiana Ronalda v Lige majstrov za Juventus Turín nedopadla najlepšie. Portugalčan stihol dostať červenú kartu už v prvom polčase po tom, čo obranca Valencie spadol na zem, Ronaldo mu vynadal a potiahol ho za vlasy.

Rozhodca nemal zľutovanie a superhviezdu poslal predčasne pod sprchy, čo na internete vyvolalo veľkú vlnu nevôle. Červená karta bola trochu prísnejšia a väčšina fanúšikov nevidela dôvod, prečo by mu ju rozhodca tak rýchlo udelil, ale to ešte nepočuli vysvetlenie španielskeho novinára Edu Aguirreho.


Do televíznej šou El Chiringuito prišiel porozprávať o svojom pohľade na situáciu a okamžite skonštatoval, že existuje iba jedno logické vysvetlenie, prečo rozhodca hneď siahol po červenej karte.

Nešlo o samotný zákrok, faul, nadávky či ťahanie za vlasy, ale rozhodca mal priamo od organizácie UEFA pokyn potrestať Cristiana čo najtvrdšie za to, že sa Portugalčan nezúčastnil nedávneho galavečera, kde sa hráčom roka UEFA stal Luka Modrić.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

V médiách sa potom objavili informácie o tom, že Ronaldo náhle zrušil let, pretože sa výsledok dozvedel dopredu a zostal urazený. Z konšpiračnej teórie o tvrdej pomste od UEFA sa ľudia na internete síce smejú, ale našli sa aj fanúšikovia, ktorí ju označili za pravdepodobnú.

Domov
Zdieľať
Diskusia