Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2018, 9:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendárna prvá konzola Playstation je späť. Na Slovensku ju v miniatúrnej verzii kúpiš za 99 eur

TECH
Uložiť Uložené

Spoločnosť Sony oznamuje, že má od 3. decembra v pláne vrátiť na pulty ikonický model Playstation Classic za cenu 99 eur.

Prvá Playstation konzola od Sony bola predstavená pred takmer 25 rokmi a reprezentovala výrazný posun herného sveta. Zrazu sme mohli vďaka malej krabičke a televízii hrať hry s odozvou v reálnom čase za sprievodu 3D grafiky, čím firma vytvorila ideálne základy pre dnešnú spoločnosť. Aj keď, samozrejme, požiadavky ako také sa už dávno zmenili. 

Dnes Sony prostredníctvom svojho blogu informuje o tom, že sa v dohľadnej dobe dočkáme veľkolepého návratu ku koreňom, keďže sa opäť do predaja dostane skoro pôvodná verzia Playstation Classic. Po vzore Nintenda sa dočkáme oživenia ikonického modelu, ktorý však bude o 45 % menší ako pôvodná verzia.

Do predaja sa na Slovensku dostane už 3. decembra a cena bude príjemných 99 eur. Zároveň nájdeš v konzole 20 predinštalovaných hier, pričom zatiaľ boli konkretizované Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 a Wild Arms.

Určite nám daj vedieť, či máš v pláne si túto už hlavne spomienkovú záležitosť zadovážiť a aké hry by si si okrem vyššie spomenutých určite chcel zahrať.

Domov
Zdieľať
Diskusia