Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 19:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moloch Vlavo vstáva z mŕtvych a dissom odpovedá Majkovi Spiritovi. Vraj je feťák a falšuje predaje albumov

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní tu konečne máme avizovanú odpoveď pre hlavu Spirit Music.

Ešte na začiatku augusta sme uverejnili článok, ktorým sme avizovali, že nás v dohľadnej dobe čaká Molochova reakcia na zatiaľ poslednú Speezyho odpoveď v zatiaľ najväčšom slovenskom tohtoročnom beefe. Síce sme pôvodne očakávali, že nebudeme musieť vyčkávať dlho, no fanúšikovia petržalského rapera si aj napriek tomu určite prídu na svoje. 

Moloch venoval novinku Halooo výhradne Majkovi Spiritovi a všetkému, čo sa s jeho osobou spája. Vyčíta mu, že berie drogy, pričom sa tvári, že žije duchovný život – ale aj sfalšované predaje zatiaľ posledného sólového albumu. Opäť spomína aj na spor z Vodnej veže. 

Tentokrát sme sa dočkali aj prepracovanejšieho reprezent vizuálu, kde tradične nechýbajú bitkári a Molochova charakteristická gestikulácia. 

Do komentárov nám daj vedieť, či ešte očakávaš odpoveď od chalanov z H16, resp. kto by sa podľa teba za nich mohol postaviť. Zároveň pokojne napíš, či má podľa teba tento beef už víťaza, nezabudni pridať argumenty. 

My si celý tento spor detailne rozoberieme v dohľadnej dobe, zatiaľ počúvaj novinku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia