Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 21:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

MGK tvrdí, že Eminemov diss Killshot je odpad. Odpovede sa dočkáme už v piatok

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Machine Gun Kelly v piatok vydá EP s názvom Binge, na ktorom roztočí dalšie kolo beefu s Eminemom.

Ak máš aspoň ako-také pripojenie k internetu, tak tvojej pozornosti určite nemohla ujsť Eminemova odpoveď s názvom Killshot, ktorú venoval svojmu aktuálne najväčšiemu hudobnému súperovi - Machine Gun Kellymu. Išlo o reakciu na 2 týždne starý diss track Rap Devil, ktorý prišiel po vydaní Kamikaze.

Fanúšikovia sa skoro jednohlasne zhodli, že Slim Shady svojmu súperovi naložil viac, ako by bolo zdravé a považovali tento spor za ukončený. Kells však len pár desiatok hodín na to zverejnil Tweet, v ktorom všetky dohady neguje. Tvrdí, že Killshot je odpad a dáva mu 6 bodov z desiatich. 

A nezabudol ani spočítať, ako dlho trvalo Eminemovi, kým svoju odpoveď vydal.

Ako správny americký interpret so schopnosťou predávať svoju hudbu zároveň využíva, že sa mu aktuálne dostáva zatiaľ najviac pozornosti v kariére a oznamuje, že už tento piatok - 21.9. sa dočkáme EP. Bude niesť názov Binge a podľa všetkého na ňom nájdeme aj odpoveď pre veterána z Detroitu. Novinka by mala niesť názov Let's talk about it a my sa už teraz nevieme dočkať.

MGK si očividne obľúbil aj grafiku, ktorá skladbu Killshot sprevádza

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BINGE EP 9.21.18 (@machinegunkelly),

Domov
Zdieľať
Diskusia