Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
10. septembra 2018, 18:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Našli sme 5 najlepších koktejl barov v Bratislave!

GASTRO BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Teraz už vieš, kam zobrať svoju polovičku či kamarátov, keď si chcete dať kvalitný a ešte k tomu aj zaujímavý drink.

Už sme pre vás spravili vo videách naozaj všeličo, no tentokrát sa naši moderátori Deniska a Krištof rozhodli obetovať a aj na úkor menšej opice vyskúšať tie najlepšie koktejl bary v hlavnom meste. Už pri výbere jednotlivých miest nám bolo jasné, že konkurencia je veľká a Bratislava neostáva svojej povesti nič dlžná, no rozhodli sme sa najprv za pomoci foodblogera Čojeho vybrať päť najlepších, ktoré sme následne osobne navštívili.

Už pri začiatku našej túry sme vedeli, že nás nečakajú klasické drinky ako v bežných baroch, no všetky sú niečím špeciálne. Zároveň sme pri celkovom hodnotení podniku nemysleli len na samotné nápoje, ale aj priestory, obsluhu a samozrejme zážitok, ktorý sme si z barov odniesli. 

Všetko podstatné sa už ale dozvieš v samotnom videu, ktoré sprevádza komentár Denisky a Čojeho deň po náročnom záťahu. Ospravedlň teda, že sú mierne rozbití a úplne si nevedia spomenúť na všetko, čo zažili, no mysleli sme aj na to a prinášame vám veľmi detailné zábery z jednotlivých barov z osudového večera. Nech sa páči.

Domov
Zdieľať
Diskusia