Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 9:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

8. séria Game of Thrones sa pravdepodobne oneskorí. Prvé epizódy možno uvidíme až v druhej polovici roku 2019

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Populárny fantasy seriál zrejme čaká menší odklad.

Programový riaditeľ HBO Casey Bloys nás síce nalákal na aprílovú premiéru, ale zdá sa, že nakoniec budeme môcť nové časti finálnej série Game of Thrones vidieť najskôr v júli (červenec) 2019.

Joe Bauer zodpovedajúci za špeciálne efekty seriálu prezradil, že jeho tím by mal na seriáli pracovať približne do konca mája (květen) 2019.

Pokiaľ sa Bauerovi a jeho spolupracovníkom nepodarí dokončiť práce na Game of Thrones v skoršom termíne, zostane Bloysova aprílová predpoveď len nepresným odhadom a ôsmej série sa reálne dočkáme až v druhej polovici roku 2019.


Podobná informácia síce nemôže žiadneho verného fanúšika Game of Thrones potešiť, no aspoň budeme vedieť, že za prípadným oneskorením nestoja žiadne post-produkčné problémy.

Bauer však zo seba okrem tejto menej radostnej informácie dostal aj veľké slová chvály, týkajúce sa finále záverečnej série.

Ukončenie seriálu považuje za veľmi odvážne a z jeho perspektívy si odlišný koniec nevie ani predstaviť. Tak čo, tešíte sa? Alebo vo vás potenciálne oneskorenie zanechalo mierny smútok?

Nižšie sa môžete pozrieť na nové video od HBO s ich pripravovanými projektami. Ak budete pozorní, zbadáte aj prvé sekundy z novej série.

Domov
Zdieľať
Diskusia