Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 18:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Politicko-komediálny seriál Ministri si v debutovej upútavke uťahuje z Jána Slotu a popredných slovenských politikov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

TV JOJ si pre svojich divákov pripravila seriál inšpirovaný naším politickým prostredím.

JOJka sa tentokrát pokúsi svoju sledovanosť zvýšiť humorným zabŕdnutím do našej politickej scény, ktorou sa v seriáli Ministri značne inšpirovala. Rolu samotného premiéra bude v príbehu zastávať Tomáš Maštalír a jeho pravou rukou sa stane herec Milo Kráľ.

Postavy ministrov si ďalej rozdelia herci, ako Marián Miezga (minister vnútra), Helena Krajčiová (ministerka spravodlivosti), Jana Oľhová (ministerka sociálnych vecí a rodiny), Jozef Vajda (minister zdravotníctva), Richard Stanke (minister obrany), Michal Režný (minister životného prostredia) a Lukáš Latinák (minister školstva).

Prostredníctvom prvej upútavky sa pozrieme na jednotlivých slovenských hercov, ktorí budú v seriáli predstavovať vládu. Že sa Ministri naozaj inšpirovali slovenskou politickou scénou dokazuje aj krátky záber na ministra obrany (Richard Stanke) parodujúceho výrok bývalého šéfa SNS Jána Slotu.

Upútavka ďalej prezrádza, že sa prvej časti dočkáme "už čoskoro". Dáte tomuto novému komediálnemu seriálu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia