Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 14:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dojte kravy, sku*vili ste Slovensko! Nahnevaný Bratislavčan v kroksoch naložil východniarom aj ekonomickej situácii v autobuse

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ulice nášho hlavného mesta občas bývajú nevyspytateľné.

Naše hlavné mesto je pestré a rozmanité. Znamená to, že v ňom žijú aj ľudia, ktorí majú neustále potrebu hlasno sa prejavovať na verejnosti. Naposledy to v Bratislave zažili cestujúci v autobuse smerujúcom na Račianske mýto, kde sa stretli s mimoriadne nahnevaným mužom.

Výrečný Bratislavčan v kroksoch kričal na polovicu autobusu, chrlil zo seba všemožné nadávky a všetkých východniarov posielal orať a dojiť kravy naspäť na polia. Ako to už býva zvykom, video sa objavilo na facebookovej stránke Zomri, kde väčšinou nájdeš tie najzábavnejšie fotky aj videá o súčasnom Slovensku, a chlapík zožal veľký úspech.

Sťažoval sa aj na to, že východniari sku*vili celé Slovensko, pretože prichádzajú do Bratislavy pracovať aj za tri eurá, zatiaľ čo on už v roku 1996 mal dvojnásobne vyšší plat. Odborne sa o ekonomickej situácii vedel vyjadrovať, pretože ovláda aj ten náš "kontroverzný kurz", a domov by sa mali pratať všetci fanúšikovia dúhovej farby na vlajkách.

Domov
Zdieľať
Diskusia