Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2018, 2:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo si z košického kúpaliska robí srandu celé Slovensko a ako sa darí v novom biznise Expl0itedovi?

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Ďalšie pokračovanie seriálu Freshnews, tentokrát so Šajmom, Deniskou a foodblogerom Čojem.

Je prirodzené, že máme všetci počas leta o niečo menej času na sledovanie aktuálnych noviniek a mať prehľad o všetkom je v porovnaní so zimnými mesiacmi oveľa náročnejšie. Aj preto sme sa rozhodli nedať si počas prázdnin ani na chvíľu pauzu a Freshnews vám servírujeme už 36 dielov v rade

Síce sa tentokrát nehádali raperi a žiadny z nich neskončil vo väzení, no pobavili nás bizarne zmýšľajúci Košičania a naši večne nespokojní diskutéri sa mohli vybúriť aspoň na " target="_blank" rel="noopener">článku o Expl0itedovom novom biznise menom Wafland. Dočkali sme sa aj novej hudby a za Refresher dávame do pozornosti zopár našich posledných reportáži, pričom by sme ešte radi vyzdvihli prvý vlog z nášho cestovateľského projektu Refresher Leto.

Viac už ale v najnovších Freshnews v podaní dvojice Šajmo a Deniska, ktorým tentokrát sekunduje hosť Čoje. Ten prezradil novinky z bratislavského gastra a čosi viac o jedle na festivale Grape.  

Domov
Zdieľať
Diskusia