Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. júla 2018, 20:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Malé 5-ročné dievčatko z Nigérie označujú za najkrajšie na svete. Jare chcela fotografka zachytiť medzi detstvom a dospelosťou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dievčatko z Nigérie začalo na internete pútať pozornosť.

Doteraz neznáme dievčatko spôsobilo na internete menší ošiaľ. Iba 5-ročná Jare z Nigérie sa objavila na Instagrame fotografky Mofe Bamuyiiwa, ktorá dievčatko našla a hneď pri prvom pohľade vedela, že našla výnimočnú osobu.

Fotografka dievčatko pod fotkami opisuje slovami ako anjelik a črty tváre z malej Jare naozaj robia krásnu ľudskú bytosť. Majestátne vlasy, veľké a hlboké oči spoločne s hladkou pokožkou inšpirovali mnohých ľudí, aby pod fotky pridávali komentáre o tom, že Jare je pravdepodobne najkrajšie dievčatko na celom svete. Názory nemusia byť ďaleko od pravdy, pretože sa ich pod tromi fotkami dievčatka objavilo veľké množstvo.

Fotografka opísala sériu záberov tak, že sa snažila zachytiť hraničný bod a stret medzi detstvom a dospelosťou. Túžila docieliť fotky, ktoré budú nezameniteľné a rovnako krásne aj o desať rokov a očividne sa jej to podarilo.

V minulosti pritom pomyselný titul najkrajšieho dievčatka držala Francúzka Thylane Blondeau, ktorá si ako 10-ročná vyskúšala fotenie pre magazín Vogue a rýchlo získala popularitu. Momentálne už 17-ročná slečna pracuje ako modelka a na svojej kráse nič nestratila, takže bude zaujímavé sledovať, či podobná životná cesta postihne aj malú Jare.

 

Příspěvek sdílený BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa),

 

Příspěvek sdílený BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa),

Domov
Zdieľať
Diskusia