Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 23:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Z Interview s upírom sa stane seriál! Dočkáme sa pokračovania príbehu alebo úplne iných postáv?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhých rokoch neistoty zakotvila seriálová adaptácia The Vampire Chronicles na streamovacej stanici Hulu.

Veríme, že viacerí z vás patria medzi fanúšikov filmovej verzie knižnej predlohy (1976) od spisovateľky Anne Rice s rovnomenným názvom Interview s upírom (1994). Kultový román a neskôr i kultová snímka zaznamenali za mnohé roky u čitateľov a filmových divákov veľké uznanie.

V hlavných rolách sa vo filme objavili hollywoodske hviezdy, ako Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst a Antonio Banderas. Každý z nich si v hororovej fantasy dráme od írskeho režiséra Neila Jordana zahral postavu jedného z upírov.

Tí sa so svojou nesmrteľnosťou vyrovnajú veľmi odlišným spôsobom, pričom z celej dejovej línie vyčnieva najmä Louis (Brad Pitt) a jeho utrápený náhľad na svet "po smrti".

Z Interview s upírom sa stane seriál! Dočkáme sa pokračovania príbehu alebo úplne iných postáv?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Universal Pictures a Imagine Entertainment sa podarilo v roku 2014 získať filmové práva, no 2 roky na to z celého projektu zišlo. Spisovateľka Anne Rice ale oznámila, že so svojím synom plánuje miesto filmovej série okúsiť seriálové vody.

Čerstvou správou, ktorá autorkinej snahe prináša nový vietor do plachiet, je usadenie sa pod ochranné krídla stanice Hulu (The Handmaid's Tale).

Knižná séria upírskeho sveta z pera Anne Rice, The Vampire Chronicles, sa môže k dnešnému dňu pýšiť rovnými jedenástimi publikáciami, a tak môžeme len hádať, do ktorého príbehu sa plánujú tvorcovia zo začiatku obuť.

Už dnes je ale isté, že herci z pôvodného filmu sa nevrátia. Možno sa však dočkáme preobsadenia ich postáv. Čo by ste si najviac priali vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia