Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 15:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Legendárny Freddie Mercury ožíva v zimomriavkovom traileri pre Bohemian Rhapsody a sľubuje strhujúci zážitok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po vydarenom teaseri tu máme nemenej výborný trailer. Tešíme sa.

Ochutnávku v podobe prvého traileru lákavej hudobnej drámy Bohemian Rhapsody sme dostali v máji a rozhodne nevyzerala zle. Biografická dráma o živote Freddieho Mercuryho z kapely Queen sa musela vysporiadať s odchodom režiséra Bryana Singera.

Namiesto neho projekt prevzal Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). V hlavnej úlohe sa predstaví Rami Malek (Mr. Robot) a zatiaľ nemáme pochybnosti, že by rolu nezvládol, v čom nás utvrdzuje aj nový trailer. Ten je nadupaný, energický a sľubuje skvelý zážitok.

Pravdaže, veľa ľudí by si v úlohe Mercuryho asi prialo Sachu Baron Cohena, ktorý na projekte chcel participovať, avšak kvôli kreatívnym nezhodám od neho odstúpil. Malek nám ale príde ako solídna náhrada.

V snímke sa pozrieme nielen na Mercuryho súkromný život, ale aj ohromnú popularitu skupiny Queen. Ukážka je strihnutá zručne a podľa všetkého by nás v kinách mohla čakať jedinečná biografia. Pretože ak si niekto nezaslúži priemerný a nudný film, je to práve Freddie Mercury. Snáď sa teda problémy počas natáčania neodrazia na plátne.

Scenár napísal Anthony McCarten (The Theory of Everything) a okrem Maleka uvidíme aj Josepha Mazzelloa, Gwilyma Leeho, Bena Hardyho či Allena Leecha. Premiéra sa v našich kinách uskutoční 1. novembra (listopad) 2018.

Legendárny Freddie Mercury ožíva v zimomriavkovom traileri pre Bohemian Rhapsody a sľubuje strhujúci zážitok
Zdroj: 20th Century Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia