Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 17:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vychutnajte si fotografie z nakrúcania Tarantinovej novinky Once Upon a Time in Hollywood. Vo filme sa objaví aj postava Brucea Leeho

FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Quentinov thriller bude nepochybne stáť za to.

Quentin Tarantino už naplno rozbehol nakrúcanie svojho očakávaného thrilleru Once Upon a Time in Hollywood. Na Filmkulte sme sa jeho novinke venovali pomerne často. Hviezdami nabitá snímka nás zavedie do Hollywoodu konca 60. rokov.

Hlavným hrdinom bude Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), kedysi slávny herec westernových seriálov.Ten sa spolu so svojím kamarátom a zároveň kaskadérom Cliffom Boothom (Brad Pitt) snaží preraziť v Hollywoode. A jeho susedkou je Sharon Tate (Margot Robbie), ktorá padne za obeť šialeným fanatikom z okruhu Charlesa Mansona.

Už pred niekoľkými týždňami internet obehol prvý lákavý obrázok, na ktorom sme mohli vidieť DiCapria aj Pitta v charakteristickom dobovom oblečení. Teraz vám prinášame niekoľko ďalších fotografií Leonarda DiCapria a Quentina Tarantina, a to priamo z nakrúcania.

 

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Príspevok, ktorý zdieľa Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio),

Tarantinova novinka je doslova nabitá skvelými hercami. Okrem vyššie menovaných uvidíme napríklad aj Dakotu Fanning, Jamesa Marsdena, Timothyho Olyphanta, Al Pacina, Kurta Russella, Burta Reynoldsa, Emile Hirscha, Damiana Lewisa, Tima Rotha, Michaela Madsena či Lukea Perryho.

Odporúčané
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru 19. októbra 2019, 19:44

V snímke sa podľa všetkého objaví aj postava kultového herca Brucea Leeho (viď. fotky nižšie). Toho si zahrá Mike Moh, známy napríklad zo seriálu Inhumans.

Podľa samotného DiCapria je Tarantinov scenár geniálny a patrí k tomu najlepšiemu, čo doteraz napísal. Vieme tiež, že snímka by sa mala štýlom blížiť kultovej režisérovej gangsterke Pulp Fiction. Premiéra je naplánovaná na 8. augusta (srpen) 2019.

Poznámka: Fotiek je viac, na boku je šípka, ktorú zviditeľníte, keď kurzorom nabehnete na pravý okraj obrázka.

 

New shots of Leonardo DiCaprio on the set of "Once Upon a Time in Hollywood"!

Príspevok, ktorý zdieľa Cinema Magic (@cinema.magic),

Domov
Zdieľať
Diskusia