Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 16:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dočkáme sa pokračovania oscarového hororu Get Out? Režisér Jordan Peele sa s touto možnosťou pohráva

FILMY A SERIÁLY GET OUT JORDAN PEELE
Uložiť Uložené

Pokiaľ Peele nájde vhodný príbeh, pokračovania sa určite dočkáme.

Horor Get Out vstúpil do kín v roku 2017 a išlo o mimoriadny úspech. Snímka Jordana Peeleho dokázala bodovať u kritickej obce a veľkú spokojnosť hlásili aj diváci. Skromnému filmu sa podarilo zarobiť obrovské peniaze, získal 4 nominácie na Oscara (z čoho jednu premenil) a Peele sa odrazu katapultoval medzi režisérsku smotánku.

Následne si mohol vyberať hneď z niekoľkých projektov a naplánoval si toho veru dosť (môžete sa presvedčiť tu). Jeho najbližší režisérsky zárez by mal byť psycho-thriller Us.

Dočkáme sa pokračovania oscarového hororu Get Out? Režisér Jordan Peele sa s touto možnosťou pohráva
Zdroj: Universal Pictures

Dočkáme sa však niekedy pokračovania Get Out? Producent Jason Blum by sa tomu iste nebránil, hoci zdôraznil, že všetko záleží na Jordanovi Peeleovi. „Ak Jordan bude chcieť urobiť sequel, okamžite na ňom začneme pracovať,“ povedal Blum. „Myslím, že sa s tou myšlienkou celkom pohráva.“

Samotný Peele sa vyjadril v tom zmysle, že ak bude mať ten pravý nápad, tak pokračovanie natočí. Podotkol však, že sa to nechystá siliť a keď bude mať o príbehu pochybnosti, tak dvojka skrátka nevznikne.

Odporúčané
Nepochopil si horor My od režiséra Uteč? Čo znamenal koniec, narážky a skryté symboly? Nepochopil si horor My od režiséra Uteč? Čo znamenal koniec, narážky a skryté symboly? 1. apríla 2019, 12:37

„Toto nie je ten typ filmu, pri ktorom vyrábate sequely len pre peniaze,“ vysvetlil Peele. Jeho novinka Us si premiéru odbije 15. marca (březen) 2019 a zatiaľ o nej veľa nevieme. Má sa niesť v podobnom duchu ako Get Out a k dispozícii už máme aj prvý plagát.

Domov
Zdieľať
Diskusia