Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2018, 18:54
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Nicki Minaj a Future spoločne vystúpia v Bratislave

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Dvojica, ktorá mala v minulosti k sebe poriadne blízko, nás poctí svojou prítomnosťou už o pár mesiacov.

Nebýva častým javom, že našu malú krajinu v srdci Európy navštevujú hudobné hviezdy svetového formátu a už vôbec nie, aby to boli v rámci jedného termínu dve naozaj veľké mená. Už 22. februára 2019 sa však mnohým splní sen a naživo si budú môcť vychutnať skladby Nicki Minaj a Futurea

Čítate správne, práve menované rapové esá vyrážajú už 7. júla tohto roku na spoločné turné "NICKIHNDRXX Tour", ktoré je rozdelené na americkú a európsku časť. Trochu prekvapivo na takmer nekonečnom zozname zastávok figuruje aj Bratislava, čo potvrdzuje sprievodný promo plagát priložený nižšie. 

Naše hlavné mesto bude hostiť hviezdnu dvojicu ako druhé po Mníchove, kde celé šialenstvo vypukne. Žiadne detaily zatiaľ nie sú známe, ale veríme, že koncertu, kde by mohli odznieť bangre, ako napríklad Mask Off, Chun-Li, You Da Baddest, Low Life či Incredible sa dočkáme a po Rick Rossovi na Hip Hop Žije si opäť budeme môcť prísť na svoje. 

Teraz si už ale prečítajte kompletný zoznam plánovaných zastávok a taktiež si pripomeňte skrz videoklip nižšie, ako to týmto prominentným interpretom ide spoločne na výbornú. 

P.S. - Už 10. augusta vychádza Nicki štvrdý štúdiový album Queen, ktorý do februára určite budete mať poriadne napočúvaný, alebo nie?

EDIT - Koncert sa uskutoční na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a predpredaj lístkov bude už tento piatok, 15. júna o 10:00 na stránke XL Promotion.  

Domov
Zdieľať
Diskusia