Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. marca 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Slovensko prichádza legendárny Rick Ross

HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE RICK ROSS
Uložiť Uložené

Ďalší ročník najväčšieho rapového festivalu na Slovensku je tu a konečne sa dozvedáme meno hlavného headlinera.

V posledných rokoch sa festival Hip Hop Žije dostal medzi tie najlepšie na Slovensku, vďaka čomu má do veľkej miery zásluhu na neustálom raste rapovej komunity, čím myslíme nielen fanúšikov, ale aj samotných interpretov. Každoročne sa na Zlatých pieskoch (a už aj ďalších častiach Slovenska a Česka) stretnú členovia starej aj novej školy, pričom je fajn vidieť, že organizátori podporujú okrem najznámejších mien aj ich začínajúcich kvalitných kolegov. 

Samozrejmosťou je tiež zahraničný headliner, no a v tejto súvislosti vám dnes s veľkým potešením môžeme konečne oznámiť, že na bratislavskej zastávke Hip Hop Žije 2018 sa predstaví legendárny Rick Ross

Zakladateľ hudobného vydavateľstva Maybach Music Group má na konte množstvo zásadných hitov a spoluprác, takže snáď nikto nebude pochybovať o tom, že ide o jedno z najväčších mien, aké kedy našu krajinu navštívilo. Viac informácií o festivale sme si už zhrnuli v predošlom článku, a tak dávame do pozornosti ešte lístky, ktorých cena sa bude postupne navyšovať. 

Na Slovensko prichádza legendárny Rick Ross
Domov
Zdieľať
Diskusia