Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2018, 10:19
Čas čítania 0:00
Sona O.

Instagram bude ukazovať facebookové upozornenia

TECH FACEBOOK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Facebook v poslednej dobe stráca na popularite. Tú chce znova získať prepojením s Instagramom.

Niekoľko užívateľov siete Instagram nahlásilo, že im aplikácia zobrazuje upozornenia z ich profilu na Facebooku. Doplnok je ešte iba v testovacej beta verzii, a preto sa zatiaľ neukazuje všetkým. 

Ikonka Facebooku sa ukazuje v hornom ráme profilu naľavo od tvojho užívateľského mena. Ak na ňu klikneš, automaticky sa ti otvorí Facebook a presmeruje ťa priamo k upozorneniam. 

Instagram bude ukazovať facebookové upozornenia
Zdroj: Reddit - needlelies

Na nový dodatok poukázal jeden užívateľ platformy reddit, ktorý nahral screenshot Instragramu na fórum. Zdá sa, že väčšina ľudí s prepojením na Facebook nesúhlasí. "Ďalší doplnok, o ktorý nikto nestál," hovorí na fóre. "FB smrdí tak ako Myspace pred 10 rokmi," vyjadril sa ďalší užívateľ fóra. "Nikto pod 30 už na Facebooku nie je, ale tam zarábajú najviac peňazí na reklamách," dodal. 

Našli sa však aj takí, čo vidia výhody novej ikony. Vraj si vďaka nej už nemusia kontrolovať svoj Facebook účet a stačí im, keď občas kliknú na tlačidlo upozornení na Instagrame

V súčasnosti má Facebook stále väčšie a väčšie problémy s udržaním si klientely. Najviac odchádzajú ľudia pod 25 rokov a sociálnu sieť menia za Twitter, Snapchat, Reddit, Instagram a iné

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Je jasné, že týmto gestom chcel Facebook na svoju stránku nahnať viac užívateľov, no vyzerá to tak, že mnohých viac naštval, ako povzbudil k vyššej aktivite. 

Skončí Facebook rovnako ako kedysi slávny Myspace? Zatiaľ sa zdá, že Zuckerberg sa proti tomu snaží urobiť skutočne všetko, čo je v jeho silách a so svojím tímom vymýšľa stále nové stratégie.  

Domov
Zdieľať
Diskusia