Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 2:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Matthew Vaughn chce oživiť Kick-Ass, natočiť novú verziu a pripraviť sólovku pre Hit-Girl

FILMY A SERIÁLY KICK-ASS
Uložiť Uložené

Kick-Ass sa odložilo k ľadu, no scenárista a režisér Matthew Vaughn značku neplánuje nechať mŕtvu len tak.

Matthew Vaughn všetkým v roku 2010 vytrel zrak. Už nadobro sa z neho stal režisér veľkých kvalít a my sme dostali skvelé Kick-Ass. Nasledovalo slabšie pokračovanie, pri ňom však už Vaughn na režisérskej stoličke nesedel. Miesto toho si odskočil natočiť X-Men: First Class a následne oba diely Kingsman. 

Samozrejme, ešte predtým prišiel Hviezdny prach či Po krk v extáze, no až Kick-Ass ukázalo, kam budú jeho kroky smerovať ďalej.

Okruh sa pravdepodobne uzavrie, keďže Vaughn plánuje značku rebootovať. Chce nový Kick-Ass s inými hlavnými postavami a taktiež sólovku pre Hit-Girl. 

Ťažko povedať, či do nej obsadí Chloe Grace Moretz a či sa pozrieme znova do minulosti, a teda na jej vzťah s Big Daddym (Nicolas Cage), no to je nepravdepodobné. Chloe vyrástla v ženu a Cageova postava je mŕtva.

Samozrejme, tvorcovia môžu oba diely ignorovať a jednoducho naservírovať čerstvý príbeh s úžasnými postavami. Pravdepodobne však nebudú chcieť vytvárať zmätok a dočkáme sa tak celkom nových verzií týchto príbehov. 

Vaughn neupresnil, či by mal záujem aj režírovať, alebo bude len produkovať. Stále ho predsa čakajú povinnosti so sériou Kingsman, o ktorej priaznivej budúcnosti sa dočítate tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia