Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2018, 15:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Emmet žije vo svete Mad Maxa a mimozemšťania unášajú Batmana do vesmíru. Užite si vynikajúci a nahláškovaný trailer pre Lego Movie 2

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. Pictures zverejnilo úplne prvé zábery z očakávaného animáku s názvom The Lego Movie 2: The Second Part.

Keď animák The Lego Movie, ktorého autormi sú Phil Lord a Christopher Miller, vstúpil v roku 2014 do svetových kín, stal sa poriadnym hitom. Snímka sršala originalitou a doručila porciu skvelej zábavy, takže správy o dvojke prekvapili iba málokoho.

Pokračovanie s názvom The Lego Movie 2: The Second Part sa teda po malých kúskoch postupne odkrývalo a fanúšikovia animákov z Lego série už netrpezlivo očakávali príchod úplne prvých záberov. No a tie dnes štúdio Warner Bros. Pictures oficiálne zverejnilo.

V debutovom traileri sa tak opäť raz stretávame s postavou Emmeta, pre ktorého osud pripravil ďalšie zábavné dobrodružstvo. Nielen že musí prežiť v novom post-apokalyptickom svete, ale čaká ho aj výlet do vesmíru a záchrana priateľov. Samozrejme, všetko v spoločnosti akcie aj humoru.

Čo sa samotného príbehu týka, nevieme toho veľa. Snáď iba toľko, že by mal nadviazať priamo na koniec jednotky a ukázať nám aj následky útoku mimozemšťanov z planéty Duplo. Navyše hlavný hrdina menom Emmet (Chris Pratt) bude údajne riešiť existenciálnu krízu a hľadať svoje miesto v spoločnosti.

Za réžiou stojí Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After) a o pôvodný návrh scenára sa postaral prevažne Phil Lord spoločne s Chrisom Millerom (The Lego Movie, 21 Jump Street). Neskôr ho ešte upravoval Raphael Bob-Waksberg (seriál BoJack Horseman).

Okrem vyššie spomínaného Pratta postavám prepožičajú hlasy aj Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill či Tiffany Haddish. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 7. februára (únor) 2019 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Teraz ostáva už iba dúfať, že to bude minimálne tak dobré ako Lego Batman a oveľa lepšie než Lego Ninjago. Avšak, už len dnešný trailer nám dodáva množstvo optimizmu.

Emmet žije vo svete Mad Maxa a mimozemšťania unášajú Batmana do vesmíru. Užite si vynikajúci a nahláškovaný trailer pre Lego Movie 2
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia