Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2018, 19:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo je úprimnejší ako kedykoľvek predtým. Hovorí o konflikte s Pil C-m, Boy Wonderom aj dôvode, prečo ho nevolajú na Hip Hop Žije

HUDBA BOY WONDER MOMO
Uložiť Uložené

Petržalský raper predstavuje novinku zo svojho albumu, kde prezrádza čosi viac z pozadia slovenského rapu.

Momov najnovší sólový album s názvom WLK vychádza už zajtra, a tak nadišiel ideálny čas na zverejnenie novinky, ktorá bezpochýb rozvíri vody slovenského rapu. Už zo snippetu nám bolo jasné, že skladba Bol som to ja bude tou, kde sa petržalský raper odviaže o čosi viac a prezradí aj zaujímavosti bežnému fanúšikovi neprístupné. 

Všetko potvrdil aj včerajším instagramovým príspevkom, v ktorom tvrdil, že odhalí pravdu v slovenskom rape a dnes už vieme, že to myslel vážne. V texte sa však skôr zaoberá udalosťami spojenými s jeho osobou, ktoré si zbehlejší poslucháč pravdepodobne dokáže spojiť aj s aktuálnymi udalosťami. Napríklad Momovu neúčasť na festivale Hip Hop Žije či vzťahy s ostatnými kolegami zo scény. 

O hudobnú produkciu sa postarali Conspiracy Flat a jednoduchý sprievodný vizuál doplnila dvojica Alex Žitňanský a Šule. Viac už snáď dodávať netreba, vychutnaj si novinku a napíš nám svoju konšpiračnú teóriu do komentárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia