Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2018, 19:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet sa zabáva na vtipnom biskupovi z kráľovskej svadby. Prudké pohyby a bláznivé výrazy tváre pobavili najvplyvnejších hostí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Biskup Michael Curry sa pred svadobčanmi poriadne rozohnil.

Kráľovská svadba princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle bola v mnohých ohľadoch oveľa modernejšia a zaujímavejšia než obrad Williama a Kate. Na svadbu boli pozvané desiatky známych osobností, ale o najväčšiu šou sa ani zďaleka nepostarali David Beckham či Elton John.

Pred desiatky hostí sa s pútavým prejavom postavil aj americký biskup Michael Curry. Biskupa si na svoj obrad zavolali rečniť priamo Harry s Meghan, pričom museli dopredu tušiť, že Curry presne vie, ako rozprúdiť krv v ľuďoch. Vo svojom prejave svadobčanom porozprával o sile lásky, ktorá nám v dnešnom svete tak často chýba.

Prejav mal ďaleko od tradične konzervatívnych výstupov a hostia sa viackrát aj výborne zabavili. Biskup bláznivo gestikuloval, svoje slová dopĺňal kvetnatými výrazmi tváre a všetkých prítomných na začiatku prejavu oslovil „bratia a sestry“. Svoj stanovený čas Curry takmer presiahol, a tak prejav zakončil spontánne so slovami, že už predsa dvojicu musíme zosobášiť.

Kamery si v priebehu prejavu všímali aj reakcie jednotlivých členov kráľovskej rodiny a hostí, ktoré sa líšili. Zatiaľ čo kráľovná Alžbeta II. v jednej chvíli vyzerala, akoby ľutovala, že na svadbu prišla, William sa pod ňou uškŕňal a schuti sa smial aj David Beckham.

Internet si zgustol aj na reakciách kráľovskej rodiny

Domov
Zdieľať
Diskusia