Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2018, 14:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ako vyzerajú Avengers po tom, čo zhodia svoje kostýmy? Prezrite si svojich obľúbencov na lákavých fotografiách

FILMY A SERIÁLY AVENGERS
Uložiť Uložené

Obľúbení hrdinovia bez kostýmov.

Postavy z marvelovských Avengers si spájame najmä s ich charakteristickými kostýmami. Avšak, ako vyzerajú ich hereckí predstavitelia, keď po ťažkej šichte, počas ktorej opäť zachránili svet, zhodia svoje obleky?

Nadšeným čitateľom a čitateľkám teda ponúkame malú galériu tých najznámejších postáv, kde sa každý/každá z vás môže pokochať svojím favoritom či favoritkou. A aby nebol tento článok len o fotkách, tak si v krátkosti predstavíme aj projekty, ktoré menovaní herci chystajú najbližšie.

Chris Evans (Captain America) 

Chrisa Evansa, predstaviteľa Captaina Americu, ste mohli okrem marveloviek vidieť napríklad v dráme Gifted či v romantickej dramédii Before We Go, ktorú Evans aj režíroval.

Najbližšie má herec na pláne historický thriller The Red Sea Diving Resort o záchrane etiópskych židovských imigrantov v roku 1981 a thriller Jekyll, modernizáciu slávneho príbehu o Dr. Jekyllovi/Mr. Hydeovi.

Sebastian Stan (Winter Soldier)

Sebastian Stan na seba nedávno upozornil vo výbornej biografickej čiernej komédii I, Tonya, kde si zahral po boku Margot Robbie. Zahral si aj v dráme I'm Not Here s J. K. Simmonsom a čoskoro ho uvidíme aj v mysterióznom thrilleri We Have Always Lived in the Castle, kde si zahrá s krásnou Alexandrou Daddario

Okrem toho si zahrá vo dráme The Last Full Measure z prostredia vietnamskej vojny a chystá aj kriminálny akčňák Destroyer.

Scarlett Johansson (Black Widow)

Obľúbená herečka Scarlett Johansson naposledy nahovorila jednu z postáv vo výbornom animáku Isle of Dogs od Wesa Andersona (naša recenzia tu). Mala by sa objaviť aj v novom projekte uznávaného nezávislého filmára Noaha Baumbacha. 

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Nesmieme zabudnúť aj na zaujímavú vojnovú drámu Jojo Rabbit od Taiku Waititiho (Thor: Ragnarok). Tá sa bude točiť okolo chlapca v Hitlerjugend, ktorý zistí, že jeho matka ukrýva v ich dome židovské dievča.

Robert Downey, Jr. (Iron Man)

Nezabudnuteľný Tony Stark alias Iron Man okrem početných komiksových snímok zahviezdil aj v dráme The Judge z roku 2014. Čo však chystá do budúcna? V prvom rade rodinnú komédiu The Voyage of Doctor Dolittle o lekárovi, ktorý dokáže hovoriť so zvieratami. Pôjde o remake známej komédie Dr. Dolittle s Eddiem Murphym.

Uvidíme ho aj v treťom diele obľúbenej série Sherlock Holmes od Guya Ritchieho a zahrá si aj v biografickom kúsku od Richarda Linklatera, kde stvárni podvodníka Johna Brinkleya.

Ako vyzerajú Avengers po tom, čo zhodia svoje kostýmy? Prezrite si svojich obľúbencov na lákavých fotografiách
Zdroj: Warner Bros.

Chris Hemsworth (Thor)

Filmový Thor má za sebou pomerne rozpačito prijatú vojnovú drámu 12 Strong a čo sa týka budúcich projektov, objaví sa v očakávanom thrilleri Bad Times at the El Royale od Drewa Goddarda. Príbeh sa bude odohrávať v záhadnom hoteli El Royale. V jeho centre bude stáť niekoľko postáv, ktorých temné úmysly vygradujú až do zničujúceho násilia.

Okrem toho má Hemsworth na pláne aj spin-off Men in Black, kde si zahrá po boku Tessy Thompson a nesmieme opomenúť ani sequel Star Treku.

 

Mark Ruffalo (Hulk)

Marka Ruffala si ešte pamätáme z výborného oscarového kúsku Spotlight, následne sa pripomenul v podrazáckej komédii Now You See Mee 2. Čo plánuje do budúcna? Hovorí sa o ňom, ako o hlavnom hercovi v dráme Newsflash podľa skutočných udalostí, zatiaľ ale nebol potvrdený.

Odporúčané
Súťaž pre fanúšikov Avengers: Vyhraj zájazd do Avengers štúdia v Disneyland® Paris a ďalšie zaujímavé ceny Súťaž pre fanúšikov Avengers: Vyhraj zájazd do Avengers štúdia v Disneyland® Paris a ďalšie zaujímavé ceny 9. februára 2023, 9:30

Uvidíme ho však v ďalšom skutočnom príbehu The True American, kde stvárni rasistu Marka Stromana, ktorý po teroristických útokoch z 11. septembra zavraždil niekoľkých moslimov. Zahrať by si mal aj v chystanej seriálovej adaptácii románu I Know This Much Is True.

Tom Hiddleston (Loki)

Toma Hiddlestona sme tento rok mohli počuť v animáku Early Pan od Nicka Parka, v roku 2015 sa predviedol aj v Kong: Skull Island a alegorickom sci-fi High-Rise. V poslednej dobe však jeho portfóliu dominujú najmä marvelovky. Naposledy sa objavil v Infinity War, ale podľa všetkého sa s ním počíta aj pre Avengers 4.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @pureavengerlife,

Zoe Saldana (Gamora)

Pôvabná Zoe Saldana sa objavila v kvalitnej, hoci trochu nenápadnej fantasy dráme I Kill Giants (naša recenzia tu) a budúci rok prepožičia svoj hlas jednej z postáv chystaného animáku Missing Link od štúdia Laika.

Odporúčané
Ďalšia veľkolepá Avengers udalosť v štýle Infinity War a Endgame dorazí možno o 10 rokov, tvrdí producent z Marvelu Ďalšia veľkolepá Avengers udalosť v štýle Infinity War a Endgame dorazí možno o 10 rokov, tvrdí producent z Marvelu 29. októbra 2019, 18:22

Následne sa objaví v pokračovaniach úspešného Avatara od Jamesa Camerona. Avatar 2 a 3 sa momentálne nakrúcajú (dočkáme sa ich v rokoch 2020 a 2021), ale Zoe uvidíme aj v častiach 4 a 5. Tie sa nachádzajú vo fáze pre-produkcie.

Chris Pratt (Star-Lord)

Už tento rok Chrisa Pratta uvidíme v sequeli úspešného Jurassic World s podtitulom Fallen Kingdom, kde si po boku Bryce Dallas Howard zopakuje úlohu Owena Gradyho. Momentálne dokončuje aj biografický western The Kid pod režisérskou taktovkou Vincenta D'Onofria.

Príbeh je o malom chlapcovi, ktorý sa stane svedkom stretu Billyho the Kida a šerifa Pata Garretta. Jeho hlas budeme počuť tiež v pokračovaní animáku The Lego Movie a zahrať by si mal aj v adaptácii komiksu Cowboy Ninja Viking.

Cobie Smulders (Maria Hill)

Cobie Smulders je pravdepodobne najznámejšia svojím angažovaním sa v seriáli How I Met Your Mother, zahrala si však aj v úspešnom seriáli A Series of Unfortunate Events od Netflixu.

Odporúčané
Šiesti Avengeri zarobili za minulý rok 340 miliónov dolárov. Koľko dokopy vyplatil Marvel Downeymu za jeho Iron Mana? Šiesti Avengeri zarobili za minulý rok 340 miliónov dolárov. Koľko dokopy vyplatil Marvel Downeymu za jeho Iron Mana? 16. júla 2019, 11:27

Na premiéru čaká hotová dráma Songbird. V nej budeme sledovať rockovú hudobníčku (Smulders) a jej patálie na vysokej škole po tom, čo sa rozišla s priateľom a rozpadla sa jej skupina.

Tom Holland (Spider-Man)

Toma Hollanda uvidíme budúci rok v dystopickom sci-fi Chaos Walking, kde si zahrá spoločne s Daisy Ridley. Zároveň nadabuje zvieracieho hrdinu v už spomínanom rodinnom dobrodružstve The Voyage of Doctor Dolittle. 

V príprave je aj adaptácia videohry Uncharted (zahrá si mladého Nathana Drakea), animák Spies in Disguise a pravdaže aj sequel k Spider-Man: Homecoming.

 

Karen Gillan (Nebula)

Krásna Karen Gillian sa zaskvela v prekvapivo zábavnom dobrodružstve Jumanji: Welcome to the Jungle, pred Infinity War sa objavila aj v komediálnej dráme The Party's Just Beginning, ktorú si aj napísala a zrežírovala.

Odporúčané
Slovenskí vysokoškoláci natočili film inšpirovaný Avengers Slovenskí vysokoškoláci natočili film inšpirovaný Avengers 14. februára 2019, 23:52

V tomto roku by sme ju mali vidieť aj v dráme All Creatures Here Below a na budúci rok chystá aj pokračovanie Jumanji: Welcome to the Jungle. Samozrejme, uvidíme ju aj v Avengers 4.

 Elizabeth Olsen (Scarlet Witch)

Minulý rok Elizabeth Olsen zažiarila v mrazivom thrilleri Wind River, vidieť ju môžeme aj v dráme Kodachrome, ktorej premiéry sme sa na Netflixe dočkali 20. apríla (duben) 2018.

Čo sa týka budúcich projektov, okrem Avengers 4, Elizabeth plánuje aj seriál Sorry for Your Loss o mladej vdove, ktorá sa snaží dať do poriadku svoje vzťahy s blízkymi.

Domov
Zdieľať
Diskusia