Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 20:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mark Walhberg chráni ázijského informátora ovládajúceho bojové umenia pred desiatkami zabijakov v uliciach veľkomesta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mile 22 je akčný thriller od režiséra Petera Berga, s ktorým už Wahlberg natočil Patriots Day, Deepwater Horizon či Lone Survivor).

Petera Berga v posledných rokoch prakticky milujem. Natočil obstojný vojnový film Lone Survivor, vynikajúcu drámu podľa skutočných udalostí menom Deepwater Horizon (ak ste ju v kine zmeškali, budete to ľutovať do konca svojich dní) či Patriots Day o výbuchu na bostonskom maratóne. 

Všetky tieto snímky majú okrem Berga ešte jedného spoločného menovateľa. Je ním herec Mark Wahlberg. Je evidentné, že si obaja spoluprácu užívajú a doteraz z toho boli naozaj slušné, niekedy až výborné filmy.

Pevne veríme, že tomu tak bude aj v prípade akčného thrilleru Mile 22. Ten sa dnes odprezentoval prvým a rovno necenzurovaným trailerom.

V snímke si Mark Wahlberg zahrá agenta CIA, ktorý bude mať na starosť bezpečne dopraviť svedka na letisko vzdialené 22 míľ od mesta v Indonézii. Našťastie pre všetkých, svedok ovláda nejedno bojové umenie (aby aj nie, keď ho hrá Iko Uwais z The Raid). Ani to však nemusí stačiť na vlny zločincov, skorumpovaných policajtov a podobnej zberby. 

Mile 22 má byť prvou časťou z trilógie a samotný Walhberg dúfa, že práve vďaka nej bude široko-ďaleko známy a že práve táto rola ho definuje. Z traileru máme zmiešané pocity, v konečnom dôsledku sa ale dosť tešíme. Okrem Markyho Marka a Iko Uwaisa uvidíme aj Johna Malkovicha, Lauru Cohen (Maggie z TWD) či Rondu Rousey.

Na Slovensku nás premiéra čaká už 30. augusta. Viac informácií sa dozviete v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia