Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 19:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najstrašnejšia tržná rana, akú kedy v MMA videli? Koleno priamo nad oko ustál britský bojovník s poriadnou dávkou šťastia

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Súboj vo Švédsku nedopadol pre Brita Jacka Masona najšťastnejšie.

Britský MMA bojovník Jack Mason musí ďakovať svojmu anjelovi strážnemu za to, že zo súboja s Hakonom Fossom nevyviazol v oveľa horšom stave. Jack sa postavil do klietky na podujatí Cage Warriors 93, ktoré sa konalo vo švédskom meste Gothenburg, a aj keď bol súboj relatívne vyrovnaný, nórsky bojovník Foss využil správne načasovanie a následne nemal so svojím súperom žiadne zľutovanie.

Jack schytal od svojho protivníka sériu úderov a kopov, pričom najhorší z nich pristál priamo nad jeho okom. Hakon Foss použil svoje koleno a z celej sily ho nasmeroval na tvár svojho britského súpera, čo mohlo dopadnúť ešte oveľa horšie.

Rozhodca Marc Goddard súboj radšej rýchlo zastavil, ale na internete sa neskôr objavilo video od britského kolegu, ktorý bol aj pri ošetrovaní rozťatého obočia. Koleno spôsobilo Jackovi obrovskú tržnú ranu nad okom, ktorú mu museli čo najrýchlejšie zašiť. Kolega John Maguire zranenie opísal ako možno najstrašnejšiu tržnú ranu, akú kedy v MMA videl.


Domov
Zdieľať
Diskusia