Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 9:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Hardy to ako Venom konečne rozbalil naplno! V parádnom plnohodnotnom traileri neberie ohľady na nikoho

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Sony Pictures na momentálne prebiehajúcom CinemaCone zverejnilo celkom novú ukážku z očakávanej komiksovky Venom.

„We are Venom!“

Nebudeme klamať. Teaser, ktorým sa očakávaná snímka Venom predstavila ešte začiatkom februára, niektorých z nás tak trochu sklamal. Aj napriek tomu, že ukážka bola akčná a mysteriózna zároveň, najviac sme boli zvedaví na samotného Venoma.

Ten sa nám ale teraz konečne predstavil v plnej paráde. Štúdio Sony Pictures totiž na momentálne prebiehajúcom CinemaCone zverejnilo plnohodnotný trailer nabitý množstvom celkom nových záberov. A určite vás poteší skutočnosť, že ponúkajú aj pohľad na anti-hrdinu Venoma.

Ako už veľmi dobre viete, Tom Hardy si vo filme zahrá postavu Eddieho Brocka, ktorý sa stane hostiteľom pre Venoma. Okrem neho sa ale objaví napríklad aj Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate či Woody Harrelson.

Snímka by nemala byť spin-offom Spider-Mana s Tomom Hollandom, ktorý je predmetom dohody medzi MCU/Disney a Sony. Navyše, producenti Kevin Feige a Amy Pascal tvrdia, že s postavou Spider-Mana určite nemáme vo Venomovi rátať. A to dokonca ani v nejakej malej cameo role.

Za réžiou stojí Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a o scenár sa postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) spoločne s Jeffom Pinknerom (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Čo hovoríte na plnohodnotný trailer? Môže byť?

Tom Hardy to ako Venom konečne rozbalil naplno! V parádnom plnohodnotnom traileri neberie ohľady na nikoho
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia