Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 9:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ľudia sa vysmievajú novým Yeezy šľapkám. Kanye West sa z nich na internete vytešoval, ale fanúšikovia nechápu, kde nechal oči

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Kanye West nezožal so svojimi novými šľapkami veľa úspechov.

Kanye West opäť hýri aktivitou. Chystá sa produkovať hudobné albumy, pracuje na vlastnej hudbe a samozrejme nezanedbáva ani vlastnú kolekciu oblečenia a obuvi. Pri práci na novej kolekcii pre spoločnosť adidas zverejnil zopár fotografií priamo zo štúdia na Twitteri.

Nechýbala na nich hromada topánok, ale aj kúsky oblečenia a napočudovanie aj šľapky. Nebolo by na to nič nezvyčajné, keby Kanye šľapky nepomenoval „Yeezy slides“ a neskôr nepridal ešte jednu fotografiu. Napísal síce, že ide len o veľmi hrubý návrh, takže v tejto podobe šľapky nikdy na pultoch obchodov pravdepodobne neuvidíme, avšak už samotný návrh tisícky fanúšikov zmiatol.

Zvláštna podrážka a ešte horšia farba gumených šľapiek spustili na internete lavínu žartíkov. Ľudia gumené šľapky prirovnávajú k lekárskej obuvi a uťahujú si z toho, že vytvoriť škaredšie šľapky ako Crocs je mimoriadne ťažká úloha, ale Kanye ju očividne zvládol na výbornú.  



 










Domov
Zdieľať
Diskusia