Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ sa chystá posunúť level vo výrobe merchu. Oblečenie Pirat Army sa bude od teraz šiť na rovnakom mieste, ako známa značka BAPE

MÓDA MERCH SEPAR
Uložiť Uložené

Merch slovenských interpretov sa často postráda kvalitu, a preto prichádza Separ s krokom, ktorý by mohol motivovať aj ostatných.

V posledných pár rokoch sa jedným z hlavných zdrojov príjmov slovenských a českých interpretov stal merch. Vyrobiť ho dokážu za pár drobných a následne sa predáva za rádovo desiatky eur, aj keď pochopiteľne záleží aj na tom, aký textil či techniku potlače konkrétny raper preferuje. Niektorí si už stihli uvedomiť, že nekvalitné mikiny a tričká by po pár vypratiach nenosili ani oni sami a zo svojho zisku ukrojili na úkor kvality, iní si stále myslia, že toto je tá správna cesta. 

Okrem merchu sa zopár známejším interpretom podarilo vytvoriť aj vlastné značky oblečenia, avšak vo väčšine prípadov to stále bolo o potláčaní hotových prefabrikátov, kde si môžete vybrať len z dostupných strihov. Podobne to mal aj Separ so svojim Pirat Army, ktoré sa pri každom drope tešilo úspechu hlavne vďaka dizajnom a lojalite fanúšikov. 

V novom krátkom videu sedí na tróne z Pancier Tour a hovorí o tom, ako sa chystá zmeniť politiku výroby oblečenia v jeho réžii. Poradilo sa mu totiž presunúť výrobu na miesto, kde sa šije aj známa japonská streetwear značka Bape. Môžeme tak očakávať vlastné strihy, ešte prepracovanejšie dizajny a detaily a hlavne kvalitné materiály. Toto všetko by sa malo odraziť aj na cene. 

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

Pre zaujímavosť sme pre vás zistili aj približné ceny, takže čo sa týka tričiek, tie budú stáť do 80 eur, mikiny do 150 a bundy okolo troch stoviek. Tieto hodnoty sú veľmi orientačné, avšak všetko nasvedčuje tomu, že sa môžeme tešiť na skutočnú kvalitu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia