Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 15:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lístky na premiéru Avengers: Infinity War sa predávajú lepšie ako na posledných 7 marveláckych filmov dokopy. Čaká nás gigantický kinofilm

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pripravte sa na plné kiná.

Úprimne, celkom tomu nerozumieme, no Infinity War na Fandangu zlomilo obrovský rekord. Lístok na premiéru si tam kúpilo dvakrát viac divákov, než na Black Panthera v tom istom bode pred premiérou (16 dní). Ba čo viac, Fandango hlási, že sa predalo viac vstupeniek, než na posledných 7 MCU filmov dohromady. 

Bavíme sa pri tom o týchto úspešných box office tituloch: Black PantherThor: RagnarokSpider-Man: HomecomingGuardians of the Galaxy Vol. 2Doctor StrangeCaptain America: Civil War a Ant-Man.

Čo to reálne znamená? Že ten predpoklad 200 miliónového openingu v USA ešte porastie. Či ale Infinity War prekoná Star Wars: The Force Awakens, ktoré v USA za prvý víkend zarobilo 247.9 miliona dolárov. Šanca je tu veľká, no hype ešte bude musieť čo-to podrásť. 

Okrem toho tu máme potvrdenie PG-13 ratingu. Očakávať môžete násilnú akciu, vulgarizmus a miestami aj brutalitu. Všetko to však bolo v norme PG-13. 

Domov
Zdieľať
Diskusia