Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 15:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix vybral 10 najstrašidelnejších a najnechutnejších filmov, ktoré jeho diváci nedokázali dopozerať dokonca

FILMY A SERIÁLY HOROR NETFLIX
Uložiť Uložené

Nachádzajú sa medzi nimi ako kvalitné, tak i menej kvalitné horory, ktoré však oplývajú morbídnymi scénami.

Netflix si nechal spraviť zaujímavý prieskum. Vďaka nemu vieme, aké horory na streamovacej sieti ľudia nie sú schopní dopozerať. 

A ako na to prišli? Zozbierali údaje všetkých divákov, ktorí hororové snímky vypli, pričom z nich videli už 70%. Videli tak dve tretiny filmu, pričom sa nepochybne dočkali aj rôznych hrôzostrašných či nechutných scén, no záver už jednoducho nezvládli.

Samozrejme, údaje nie sú presné. Nepochybne sa našlo množstvo divákov nútených Netflix vypnúť, zapnúť šport, pretože prišiel manžel, respektíve odísť sa venovať iným veciam. Niektoré zdroje však hovoria, že sa v úvahy brali len filmy, ktoré si už následne diváci nikdy nezapli, a teda ich nedopozerali. 

Bez poradia tu teda máme 10 hororov na Netflixe a ich schopnosť odpudiť či vystrašiť diváka natoľko, že ich nedokážu dopozerať. Koľko z nich ste videli? Zdajú sa vám až tak veľmi desivé alebo nechutné.

1. Smrtonostný výlet (Cabin Fever, 2016)

Klasika Eliho Rotha dostala remake a či sa podaril viac ako pôvodná verzia je na vás. Nová verzia kradne pár známych scén, ale pridáva aj niečo navyše. 

Čo sa deja týka, spoznáme partiu študentov na výlete v opustenej chatke hlboko v lese. Tam budú mať čo dočinenia s mäso požierajúcim vírusom.

2. V zajatí démonov (The Conjuring, 2013)

Každý hororový fanúšik pozná manželov Warrenovcov a taktiež ich historky, či už tie vymyslené alebo tie založené na skutočných udalostiach. 

Práve The Conjuring, ako aj jeho pokračovanie, stavili na reálne udalosti. Samozrejme, poriadne ich okorenili, no to neznamená, že urobili zle. Oba diely sú skvelé a pokiaľ máte tento žáner radi, jednoznačne si ich pozrite.

Diváci ich nedopozerali skôr zo strachu a zdesenia než z hnusných scén. Až také desivé to však rozhodne nie je.

3. Zubatá vagína (Teeth, 2007)

Nočná mora všetkých mužov a vlastne i žien. Veď ktorá z vás by chcela odháňať chlapov, pričom je ešte len panna? Presne to je príbeh stredoškoláčky, ktorej sa pred znásilnením vyvinula špeciálna obranná schopnosť.

Vo vagíne jej totiž narástli ostré zuby a vy už veľmi dobre viete, čo za scény z toho vyplývajú. A pritom ani nejde o nejaký festival nevkusu a trápnosti. Film je fajn, akurát príšerne nechutný.

4. Ľudská stonožka 2 (The Human Centipede 2, 2011)

Všetci azda poznáte príbeh o narušenom chirurgovi a jeho sne spojiť všetkých ľudí dohromady. Samozrejme, ústami a análnym otvorom. Ľudská stonožka je trilógia a očividne práve 2. časť je najviac nechutná (alebo len jednotka a trojka nie sú dostupné na Netflixe). 

Vzhľadom na dej snímky celkom chápeme, prečo ju toľko ľudí nedopozeralo. 

5. Ničota (The Void, 2016)

Hororové béčko s originálnym vizuálom a pútavými trailermi hovorí o nočných návštevníkoch opustenej nemocnice v Kanade. Tam ich postihne smrť, strach a nadprirodzené javy. Nechýbajú monštrá, množstvo krvi a tečúceho hnisu. Ak tieto vec obľubuješ, vieš, čo si máš dnes večer pozrieť.

6. México Barbaro (2014)

Ide o 8 poviedkových príbehov od 8 režisérov snažiacich sa vniesť do nich niečo zo svojej kultúry. Uvidíte trollov, zombíkov či démonov, no snímka bohvieaké hodnotenia nemá. Divákov teda skôr odradili gore scény. Tých je údajne až príliš veľa a sú prehnane nechutné.

7. Piraňa (Piranha 3-D, 2010)

Ideálna krvavá zábava pre všetkých. Diváci to skôr mohli vypnúť buď kvôli množstvu krvu, miestami záchodovému humoru či množstvu nahoty. V každom prípade, Piraňa svoje kvality má.

8. Raw (2016)

Justine pochádza z vegetariánskej rodiny. Na vegetariánsku školu sa teda teší. Avšak, práve tam sa stretáva so surovým mäsom a zisťuje, čo sa v nej nachádza. Nejde o nič pekné, čo si uvedomili ako diváci Netflixu, tak návštevníci festivalov.

Práve odtiaľ chodili správy o enormne nechutnom filme, ktorý mnohí nedopozerali a predčasne odišli zo sál, respektíve ich museli upokojovať záchranári. Nakoniec sa ukázalo, že to boli asi veľké maznavky, pretože v skutočnosti Raw až tak nechutný nebol. 

V každom prípade, ide o kvalitný film. Ak vám teda nevadia odporné scény, dajte mu šancu.

9. Jeruzalem (2016)

Priznám sa, osobne som ešte o Jeruzaleme nepočul, ale nevyzerá vôbec najhoršie. Recenzie nás od tohto hororu skôr odhovárajú, no vy sami sa musíte rozhodnúť, či stojí za váš čas. Dej hovorí o dvoch mladých dievčinách na dovolenke v Jeruzaleme.

Práve tam sa však prebudí biblická apokalypsa, na uliciach sa objavia zombie, démoni a podobne. 

10. Carnage Park (2016)

Rotteny hlásia prípad podpriemerného béčka. Zdá sa však, že tvorcovia našli spôsob ako upútať, a to hlavne hnusnými scénami. Dej hovorí o partičke zločincov. 

Im prepad nevyjde podľa predstáv a po úteku skončia v Carnage Parku, kde si ich podáva zmagorený sniper.

Domov
Zdieľať
Diskusia