Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2018, 13:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jeden z najvplyvnejších svetových denníkov označil Pohodu za jeden z najlepších európskych festivalov pre rok 2018

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Slovensku sa každoročne organizuje viacero veľmi atraktívnych festivalov a Pohoda je jednoznačne jedným z tých, ktoré určujú smer.

Fanúšikovia kvalitnej hudby a letného počasia na Slovensku sa skutočne nemajú na čo sťažovať. Každoročne sa aj na našom území organizuje hneď niekoľko skutočne kvalitných festivalov rôznych žánrov a vysoká kvalita po všetkých stránkach sa pomaly stáva samozrejmosťou. Či už je to dramaturgia a výber interpretov, ale aj samotná organizácia a servis počas víkendov pod holým nebom, Slováci nezaostávajú a je fajn vidieť, že to vedia oceniť aj v zahraničí. 

Na európskej mape letných festivalov sa dlhodobo udržuje Pohoda, bez ktorej si vlastne leto už ani nevieme predstaviť. Dôkazom, že organizátori vedia, čo robia, je aj článok od britských novín The Telegraph, ktorý ju zaradil medzi desiatku najlepších letných festivalov v Európe. Umiestnil sa tak po boku kapacít ako maďarský Sziget či Primavera alebo Secret Solstice

A ako vlastne v zahraničí Pohodu vnímajú? Odpoveď autorky Natalie Paris hovorí za všetko: "Umelecký, eco-friendly prístup výrazne odlišuje slovenský klenot od jeho drsnejších a komerčnejších západných príbuzných. S lákavým line-upom, ktorý prepája množstvo žánrov a dostupnými cenami nápojov objavuje tento festival každoročne čoraz viac Britov."

Chystáš sa tento rok na Pohodu? 

Domov
Zdieľať
Diskusia