Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2018, 13:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nicolas Cage sa v akčnej sci-fi snímke vzoprie vládnej organizácii v nehostinnom post-apokalyptickom svete

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt The Humanity Bureau sa predstavuje novým oficiálnym trailerom.

Akčné post-apo sci-fi s názvom The Humanity Bureau sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy globálne otepľovanie devastuje jednotlivé časti Ameriky. Šancu chopiť sa moci tak využije spoločnosť The Humanity Bureau, ktorá po ekonomickej recesii postupne rastie a neproduktívnych obyvateľov vyhosťuje do kolónie s názvom New Eden.

Nicolas Cage je ambicióznym a nestranným sociálnym pracovníkom menom Noah Kross, ktorý vyšetruje záhadný prípad a nespravodlivý osud slobodnej matky spolu s jej synom. Kross sa následne púšťa do súboja s vládnou mašinériou a snaží sa nielen zachrániť matku s dieťaťom, ale aj odhaliť pravdu o The Humanity Bureau.

Za réžiou filmu stojí Rob W. King, o scenár sa postaral Dave Schultz a okrem vyššie spomínaného Cagea sa objaví napríklad aj Sarah Lind, Hugh Dillon či Jakob Davies. Americká premiéra je naplánovaná na 6. apríla (duben) 2018 a vy sa môžete vrhnúť na oficiálny trailer. Zaujal vás tento počin?

Domov
Zdieľať
Diskusia