Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2018, 11:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Strach z erotiky aj internetoví hrdinovia. Naša spoločnosť sa za posledných pár desaťročí výrazne zmenila

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stephan Schmitz patrí medzi skúsenejších ilustrátorov.

Ilustrácie si na internete už pred rokmi našli státisíce fanúšikov, čo iba otvorilo dvere novým tvorcom. Príchod sociálnych sietí umožnil ľuďom zdieľať svoju tvorbu bez zásahu tretej strany priamo s verejnosťou a množstvo umelcov sa vďaka tomu mohlo začať venovať svojej záľube naplno.

Stephan Schmitz patrí do skupiny starších a skúsenejších ilustrátorov, ktorí sa venujú skôr profesionálnej práci pre najrôznejšie svetové médiá, ale vo voľnom čase nepohrdne ani inšpiratívnou myšlienkou. Zhodou okolností sa väčšina Stephanovej práce neustále točí okolo dnešnej spoločnosti a jej vývoju počas posledných dekád, ktorý sa mu darí zachytávať veľmi trefným spôsobom.

Nebojí sa prijať ani výzvy na ilustrovanie pálčivých problémov našej spoločnosti ako rasizmus či ekologické katastrofy a vojny. Vďaka tomu by si na nasledujúce ilustrácie mohol naraziť aj pri investigatívnych článkoch. Nezabudni zájsť aj na Stephanov profil na Instagrame, kde nájdeš oveľa viac obrázkov a možno sa aj začítaš do jedného z inšpiratívnych článkov, pre ktoré boli ilustrácie vytvorené.

Domov
Zdieľať
Diskusia