Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2018, 12:59
Čas čítania 0:00
Valéria Frázová

Zlato, mešká mi to, asi som tehotná! Aj takéto nezmyselné veci hovoria ženy, aby upútali mužskú pozornosť

Uložiť Uložené

Ruku na srdce dámy, ktorá z vás sa nenašla ani v jednom bode?

Ženský mozog dokáže niekedy fungovať naozaj nelogicky, a to najmä čo sa týka uvažovania a konania, ktoré má spojitosť s mužmi. Či už sme po rozchode, alebo prechádzame iba hádkou, občas v našej hlave skrsnú nepochopiteľne hlúpe nápady, aby sme upútali mužskú pozornosť. A aj keď si triezvo uvedomujeme, že je to detinské a zbytočné, nemôžeme si pomôcť. Čiastočne za to určite môže doba sociálnych sietí, ktorá nám to celé iba uľahčuje. 

Vypíname dáta a ideme offline

Jeden klasický scenár, ktorý zaiste pozná každá z nás. Odpíšeme a teatrálne si vypneme dáta. Aby sme mu dali pocítiť, že čokoľvek napíše, nás to vlastne vôbec nezaujíma, lebo sme práve niekde, kde nemáme signál a čas na jeho hlúposti. V lepšom prípade vydržíme aspoň hodinku, v tom horšom 10 minút. Hlavne aby bolo „last seen” dostatočne dávno. O čo horšie je potom zistenie, že dotyčný nielen neodpísal, ale po celý čas nebol ani online.  

Meníme si fotku na WhatsAppe

Čo je veľavravnejšie ako zmeniť si fotku na WhatsAppe, ktorú ste si nezmenili ešte ani raz od jeho stiahnutia? Fotka na WhatsAppe sa proste nemení, takže ak k tomu naozaj príde, situácia je viac než alarmujúca. Dávame tým jasné vyhlásenie a voláme o pozornosť. Podvedome tým nahadzujeme udičku a tak trochu dúfame, že to nezostane bez povšimnutia. 

Zbytočná panika

Niekedy možno až trochu pritiahnutá za vlasy, keď na neho vybalíme: „Zlato, tento mesiac mi to mešká. Asi som tehotná, preboha. Vieš, nechcem ťa s tým zaťažovať, ale mal by si to vedieť.“ Niekedy tak trochu rady preháňame, obzvlášť, ak si pýtame trochu viac pozornosti. A ono koniec koncov nie je na škodu vidieť mužovu reakciu na to, že by sa stal otcom. Bude to panika, radosť, plač, nervy? 

Chceme aby napísal,…

…aby sme mohli neodpísať! Na truc. Lebo ani on predtým neodpísal. Alebo čo je horšie, ani si správu neprečítal. Pritom bol online a teda logicky nám z toho vyplýva, že správy od nás zámerne odignoroval. A radíme mu, aby si to veľmi rýchlo uvedomil. Sme už raz také. Trochu “ješiťáčik” so zmyslom pre dramatizáciu.

Povieme nie, a potom plačeme 

Je to v podstate rovnaká situácia, ako keď sa nás muži spýtajú, čo nám je. A my tvrdíme, že nič. Jednoducho je to skúška, ktorou neprešili! V podstate nám vlastne naša hrdosť a ego zakalí racionálne uvažovanie a aj keď by sme napríklad chceli dať vzťahu druhú, tretiu, ôsmu šancu, radšej si budeme nástojčivo dupať do zeme, hovoriť nie, keď myslíme áno a potom plakať nad rozliatym mliekom. Áno, to sme my ženy.  

Pridávame polonahé fotografie

Podľa čoho najjednoduchšie zistíte, že je dievča opäť single? Fotky. Veľa fotiek. Tých, ktoré počas vzťahu úplne absentovali na profile. Polonahých, s lascívne odhaleným ramienkom či dekoltom. Hlavne aby vzbudili emócie či už v bývalom partnerovi alebo potenciálnom búducom bývalom.  

Označujeme sa, aby vedel kde a najmä S KÝM sme 

Na tento bod programu fantasticky poslúži nejaký dobrý kamarát, ktorý na našej story zohrá úlohu mužského elementu. Druhá strana totiž vôbec nemusí vedieť, že sme na nevinnej večeri alebo v kine s kamarátom. Rovnako dobre poslúžia lokality, kde sa práve nachádzame, keby na nás nebodaj chcel uprostred piatkovej noci v alkoholovom opojení naraziť. 

Ideme sa opiť, aby videl, že nám vôbec nechýba

Tým prichádzame k úplne poslednému bodu - diskotéke. Robíme to nielen my ženy, ale aj muži, pretože si nevieme pomôcť. Po dlhom vzťahu a relatívnej poslušnosti sme zrazu ako utrhnuté z reťaze a chceme využiť každú jednu príležitosť ísť sa zabaviť. Rovnako sa pri fotkách platí, že menej je viac. Teda menej oblečenia samozrejme, a o to viac videí. Nech vidí, že ste po rozchode neprestali žiť. Práve naopak, vy ste ešte len začali. 

Tak, ruku na srdce dámy, ktorá z vás sa nenašla ani v jednom bode?

Domov
Zdieľať
Diskusia