Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 2:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ľudia vyvinuli vo veľkolepých záberoch pre Jurassic World 2 celkom nový druh dinosaura, ktorého nezastaví ani T-Rex

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Super Bowl spot pre Jurassic World: Fallen Kingdom možno odhaľuje viac ako by mal.

Zoznámte sa s Indoraptorom. Aký je to druh dinosaura a ako vyzerá? To našťastie zatiaľ nevieme. Isté je však to, že ho stvorili ďalší nenásytní ľudia, ktorí zrejme opäť zomrú. Síce je to už neuveriteľný stereotyp, ale pokiaľ bude aj Fallen Kingdom tak kvalitné ako jeho predchodca, hundrať veru nebudeme. 

Super Bowl spot nám konečne ukázal viac z filmu. Rozhodne nebudeme tráviť čas len na ostrove Isla Nublar. Ako môžete vidieť v záberoch nižšie, dočkáme sa presne toho, čoho sme sa báli. A teda, že táto séria bude časom recyklovať nápady štvorky, kedy sa dinosaury dostali do civilizovanej spoločnosti. 

Čo si o tom myslíte, nám môžete prezradiť v komentároch. Faktom ostáva, že z Jurassic World: Fallen Kingdom nie sme ani zďaleka takí unesení ako z trailerov pre prvú časť. Snáď je to len naše zdanie a v kinách budeme napäto očakávať, kto skončí v krvavej papuli jedného z predátorov.

Jurassic World: Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (The Orphanage) a o scenár sa postarala dvojica Colin Trevorrow (Jurassic World) a Derek Connoll (Kong: Skull Island).

V očakávanom veľkofilme si zahrá Chris Pratt, Bryce Dallas HowardTed LevineJustice SmithGeraldine ChaplinJames CromwellDaniella PinedaToby JonesRafe Spall, či Jeff Goldblum. Premiéra nového Jurského Parku je plánovaná na 21. júna (června) 2018. Viac sa o filme dozviete v našich predchádzajúcich článkoch.

Ľudia vyvinuli vo veľkolepých záberoch pre Jurassic World 2 celkom nový druh dinosaura, ktorého nezastaví ani T-Rex
Zdroj: Universal

Domov
Zdieľať
Diskusia