Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 18:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Suicide Squad 2 bude podľa predstaviteľa Ricka Flaga viac realistickejším pokračovaním s menšou dávkou nadprirodzena

FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Joel Kinnaman sa trochu rozhovoril o chystanom pokračovaní divácky úspešnej komiksovky. Tú nám tentokrát doručí režisér akčňáku The Accountant.

DC komiksovka Suicide Squad síce podľa kritikov nebola vôbec dobrou snímkou, ale to nič nemení na fakte, že išlo o finančne úspešnú záležitosť, takže nás čaká pokračovanie. O ňom sme si už niečo napísali aj na Filmkulte.

Už vieme, že režírovať bude schopný Gavin O'Connor (The Accountant) a mala by sa vrátiť väčšina hereckého obsadenia. Oficiálne potvrdený je už Joel Kinnaman alias Rick Flag, ktorý pomerne nedávno na svojom instagrame zverejnil fotku z príprav, kde nechýbali ani Jai Courtney (Captain Boomerang) a Jay Hernandez (El Diablo). Je teda viac než pravdepodobné, že sa objavia aj oni. Pri Courtneym by to bolo pochopiteľné, ale El Diabla budú musieť tvorcovia nejako oživiť.

 

Brendan whipping us back into shape. Jay puked. #garagegym

Príspevok, ktorý zdieľa Joel Kinnaman (@joelkinnaman),

Joel Kinnaman sa navyše v nedávnom rozhovore pre Yahoo! vyjadril, že Suicide Squad malo veľký potenciál, ale všetko sa pokazilo v poslednej tretine filmu. Zároveň dodal, že dvojka bude odlišná. „Bol to skvelý štart so skvelými postavami,“ poznamenal herec a dodal:

„Nebudem však prekvapený, ak v prípade dvojky urobíme viac realistickejšiu verziu. Myslím, že tie postavy sú samé o sebe tak extrémne, že film bude omnoho efektívnejší bez mágie a podobných vecí. Extrémnosť týchto postáv totiž ešte viac vynikne práve keď ich vidíte v spojení či vzťahoch s reálnymi ľuďmi.“

Suicide Squad 2 bude podľa predstaviteľa Ricka Flaga viac realistickejším pokračovaním s menšou dávkou nadprirodzena
Zdroj: Warner Bros.

Fakt, že by sme sa v pokračovaní mali dočkať menej magických elementov (očividne sa naráža na Enchantress) je asi krok správnym smerom. Samotný David Ayer sa koniec-koncov vyjadril, že je mu ľúto, že záporáka neurobil radšej z Jokera, ktorý sa tak musel uskromniť len s malým počtom scén.

Uvidíme, ako si s bandou psychopatov poradí Gavin O'Connor. Snímka by sa mala začať nakrúcať na jeseň tohto roka, premiéru by si potom mala odbiť v roku 2019.

Anketa:
Pozdáva sa vám myšlienka poňať Suicide Squad 2 v realistickejšom tóne?
Áno
Nie
Áno
90 %
248 Hlasov
Nie
10 %
28 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia