Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2018, 15:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dorazí posledná séria Game of Thrones v apríli 2019? Herečka Maisie Williams to tvrdí s istotou

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Maisie Williams, predstaviteľka Arye, má celkom jasný názor na to, kedy sa dočkáme finálnej série najúspešnejšieho seriálu všetkých čias.

Ako iste viete, HBO si dáva s finálnou sériou Game of Thrones načas. Už tá predošlá sa začala vysielať o čosi neskôr, a to hlavne kvôli tomu, že štáb musel čakať na príchod zimy a snehu. Aj to je jeden z dôvodov, prečo si posledná séria berie o rok času navyše. 

Jednak je to príchod zimy, jednak sú posledné epizódy veľkolepé a náročné na pre a postprodukciu. HBO navyše nechcelo, aby sa tvorcovia cítili pod tlakom, a tak im dalo viac času. Či to záverečnej sérii pomôže a bude kvalitnejšia, ako tá posledná (veľmi sa nám, divákom a recenzentom po celom svete nepáčila) sa dozvieme neskôr. 

Dovtedy si ale ešte počkáme. HBO potvrdilo, že minimálne do roku 2019, no a herečka Maisie Williams (predstaviteľka Arye) v poslednom rozhovore tvrdí, že prvej zo šiestich posledných epizód sa dočkáme v apríli 2019. Natáčanie pritom oficiálne skončí v decembri 2018. Pôvodne sa hovorilo o skončení natáčania v lete, takže je divné počuť o takomto dátume.

V každom prípade, Maisie to tvrdí s istotou, pričom sa vyjadruje aj na adresu Arye. Pre tú si želá, aby po toľkých rokoch a dlhej ceste plnej pomsty, hnevu a zabíjania konečne našla pokoj. Samozrejme, všetky informácie o dátumoch berte s rezervou.

Domov
Zdieľať
Diskusia