Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2018, 16:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nechajte sa očariť fantáziou Stevena Spielberga a vychutnajte si svet Ready Player One vďaka trojici úžasných ukážok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dnes sa síce žiadneho poriadneho traileru nedočkáme, štúdio Warner Bros. Pictures nám to však vynahrádza aspoň trojicou skvelých videí.

Od posledného plnohodnotného traileru pre očakávané sci-fi Ready Player One ubehol už viac než mesiac. A keďže marcová premiéra sa pomaličky blíži, je jasné, že nám štúdio Warner Bros. Pictures nejakú ďalšiu poriadnu ukážku skôr či neskôr určite prinesie. Na to si však budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Tentokrát boli totiž zverejnené dva televízne spoty a krátko nato aj skvelý trojminútový featurette s názvom See the Future, v ktorom legendárny Steven Spielberg a talentovaný autor Ernest Cline hovoria o blížiacom sa dobrodružstve. Samozrejme, vo všetkých nižšie priložených videách dostali priestor aj celkom nové zábery.

My tak v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 29. marca (března) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o postavách či samotnom príbehu, vstúpte do tohto vlákna

Domov
Zdieľať
Diskusia