Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018, 11:28
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kanye a Kim Kardashian vybrali meno svojej dcérky. Chicago West to v živote nebude mať jednoduché

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Netradičné krstné meno ľudí naozaj prekvapilo.

Kanyemu a Kim Kardashian West sa v pondelok narodila druhá dcéra. Náhradníčka Kim dala dieťa do rúk celebrite takmer okamžite po pôrode a Kim už konečne oznámila aj jej meno. To je však pomerne neortodoxné a internet sa z neho poriadne čuduje. Kim totiž vyrástla v meste Chicago a práve podľa toho sa rozhodla svoje dieťa pomenovať. Nič však nekomplikovala a svoje dieťa nazvala priamo po americkom veľkomeste. Chicago West.


Jej dcéra North má práve štyri roky, syn Saint dva. Prvé dve deti vynosila Kim samotná, no Chicago prichádza od inej ženy, keďže lekári Kim neodporúčali pre jej vlastné zdravie a zdravie dieťaťa čakať ďalšieho potomka.

Samozrejme, Chicago rozhodne nie je bežné meno pre bábätko a jeho pozoruhodnosť už dal internet Kim poriadne pocítiť. Tweetov komentujúcich netradičný výber mena dieťaťa dvojice Westových je až toľko, že sa súvisiaci hashtag prebojoval na druhé miesto celosvetových trendov na Twitteri. Fotky dcéry bohužiaľ ešte neboli zverejnené.

Domov
Zdieľať
Diskusia