Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018, 13:56
Čas čítania 0:00
Diana K

Z chudobného dievčatka sa vypracovala na miliardárku. Oprah Winfrey si mnohí vedia predstaviť aj ako prezidentku

ZLATÝ GLÓBUS
Uložiť Uložené

Jej šou zožala obrovskú sledovanosť. Avšak Oprah ostala i naďalej vtipnou a empatickou ženou.

Oprah Winfrey je americká moderátorka, herečka, producentka a v neposlednom rade filantropka, ktorá tento rok oslávi svoje 64. narodeniny. Jej životná cesta bola kľukatá a viaže sa k nej príbeh chudobného dievčatka. Už ako malá verila, že je stvorená na to, aby zmenila televíznu históriu. To sa jej aj podarilo. Dnes je úspešnou ženou, predstaviteľkou amerického sna a zakladateľkou šou s názvom The Oprah Winfrey Show. Koho si dnes naša Oprah pozve? Madonnu? Elizabeth Taylor? Alebo Obamu? Aj toto bola otázka, ktorú si kládli dvadsať až päťdesiat miliónov divákov každý týždeň. The Oprah Winfrey Show mala totiž závratnú sledovanosť. Avšak Oprah ostala vtipná a empatická žena aj naďalej.

Svoju prirodzenosť dokázala aj pri svojej reči na Zlatých Glóbusoch. Vie presne, čo má povedať, vniesť do toho správne emócie a zaujať publikum. Aj preto sa po odovzdávaní Ceny Cecila B. DeMilla objavili špekulácie, že touto rečou naznačila svoje ambície stať sa prezidentkou.

Ak by skutočne kandidovala o prezidentský post, Oprah má za sebou silnú podporu. Tú dokonca vyjadrila i samotná speváčka Lady Gaga na sociálnej sieti Twitter: „Oprah za prezidentku? Má môj hlas.“ 

Na jej kandidatúru, ktorú zatiaľ ona sama odmieta, reagoval aj súčasný prezident Donald Trump. Ak sa úspešná moderátorka rozhodne kandidovať v roku 2020 o prezidentský post, rád ju privíta vo svete politiky.

Či už sa rozhodne kandidovať alebo nie, jedno je isté. Oprah je silná inšpirujúca žena, ktorá dokázala, že aj "z nuly" môžeme siahať na vrchol, pokiaľ budeme veriť svojim schopnostiam a mať chuť na sebe pracovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia