Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 17:35
Čas čítania 0:00
Barbara Leschingerová

Bývalý agent FBI a veterán Joaquin Phoenix sa nebojí použiť násilie, aby vyslobodil dcéru senátora zo sveta korupcie a pomsty

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thriller s veľkou dávkou napätia sa pripomína ďalším temným trailerom.

Joe je traumatizovaný vojnový veterán a bývalý agent FBI. Zachraňuje dievčatá pred obchodom s bielym mäsom a vracia ich naspäť domov. Keď si ho najme newyorský senátor, aby vyslobodil jeho neplnoletú dcéru Ninu z manhattanského bordelu, tak sa Joe vydáva na nebezpečnú cestu korupcie, násilia a pomsty. Okrem iného sa musí vysporiadať s vnútornými démonmi, ktorí ho prenasledujú od detstva.

Škótska režisérka Lynne Ramsay sa už v minulosti pohrávala s napätím v snímkach, ako We Need to Talk About Kevin (2011) a Ratcatcher (1999). Zo 70. ročníka najprestížnejšieho filmového festivalu v Cannes si odniesla nielen cenu za najlepší scenár, ale aj niekoľkominútový standing ovation. Pred natáčaním snímky sa herec Joaquin Phoenix a Lynne spojili iba telefonicky a na prvý deň nakrúcania prišiel s veľkým odhodlaním bez toho, aby sa predtým stretli osobne.

Jeho rozhodnutie byť súčasťou tohto thrilleru sa vyplatilo, pretože aj Joaquin odchádzal z Cannes s ocenením za najlepšieho herca. Ak ste zvedaví na krvavú snímku o smrtiacej sieti korupcie, tak si pozrite nový trailer. Spoločnosť Film Europe nám prinesie You Were Never Really Here do kín 1. marca (březen) 2018.

Bývalý agent FBI a veterán Joaquin Phoenix sa nebojí použiť násilie, aby vyslobodil dcéru senátora zo sveta korupcie a pomsty
Zdroj: Film4
Domov
Zdieľať
Diskusia