Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. decembra 2017, 10:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na predaj je legendárny Nissan 350 z Rýchlo a zbesilo: Tokyo Drift! Tvoj môže byť za 5-násobnú cenu pôvodnej verzie z roku 2002

TECH RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Investícia hodná jedine skalného fanúšika.

Aj keď filmová séria Rýchlo a zbesilo rozhodne nepatrí medzi tie, ktoré by pravidelne získavali desiatky ocenení, najmä v minulosti si jednotlivé diely vedeli nájsť milióny zanietených fanúšikov. Práve na nich sa spolieha súčasný predajca Nissanu 350z, ktorý sa objavil priamo vo filme Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda a je jediným zo šiestich použitých vozidiel s dvojturbovým APS motorom, pretože ostatných päť modelov disponovalo iba základnou pohonnou jednotkou. Na portáli Autotrader sa špeciálny filmový Nissan 350z predáva za cenu 134 222 dolárov, čo je úctyhodná čiastka, pretože základná verzia konkrétneho modelu sa v roku 2002 pohybovala na päťnásobne nižšej úrovni.

V tomto prípade pritom nejde o žiadnu základnú verziu, pretože konkrétne vozidlo obsahuje viacero úprav nielen po vizuálnej, ale aj po výkonnostnej stránke. Nechýba mu karbónový spojler, pretekárske sedadlá či 19-palcové kolesá a jeho pôvodným majiteľom bol zberateľ, ktorý Universal Pictures oslovil s ponukou na kúpu priamo po skončení natáčania a okamžite mu bolo vyhovené. Zainvestovať cez 130-tisíc dolárov do auta používaného pri natáčaní Tokyo Drift síce nie sú zrejme najlepšie použité peniaze, ale ak patríš medzi skalných fanúšikov s plnou peňaženkou, potom si ho môžeš v inzeráte obzrieť na tomto odkaze.  

Odporúčané
KVÍZ: Bola v Rýchlo a zbesilo Transformers motorka či lietanie na autách? Uhádneš, ktoré šialené scény boli vo filmoch? KVÍZ: Bola v Rýchlo a zbesilo Transformers motorka či lietanie na autách? Uhádneš, ktoré šialené scény boli vo filmoch? 17. mája 2023, 12:00


Domov
Zdieľať
Diskusia