Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2017, 16:01
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Netflix dal oficiálne zelenú 3. sérii Stranger Things. Čo o nej prezradili bratia Dufferovci?

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Eleven a jej kamoši hlásia návrat.

Spoločnosť Netflix oficiálne ohlásila, že sa môžme tešiť na návrat do mestečka Hawkins v 3. sérii Stranger Things. Po finálnej epizóde druhej série sa pre fanúšikov naskytlo mnoho nezodpovedaných otázok. Čo bude ďalej s deťmi z Hawkins? Dá sa veriť Dr. Owenovi? Chystá Mind Flayer návrat z Upside Down? Bude niečo medzi Hopperom a Joyce? O čom bola epizóda 7? Pár otázok zodpovedali producenti seriálu Shawn Levy a Dan Cohen a niečo pridali aj showrunneri bratia Dufferovci.

„Prvé stránky scenára sa začínajú zapĺňať a Dufferovci už pracujú na tom, aby dali fanúšikom to, čo na seriáli milujú. Čaká nás ďalší časový posun, pretože nechceme robiť z hercov stále deti, keď v skutočnosti je ich vek iný. Deti budú pokračovať na strednej škole a aj preto budeme robiť casting na nových učiteľov. Ďalšou vecou je, že štáb, herci a celý svet chcú pokračovanie romániku medzi pani Wheelerovou a Billym. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť.“ povedal Cohen.

Netflix dal oficiálne zelenú 3. sérii Stranger Things. Čo o nej prezradili bratia Dufferovci?
Zdroj: Netflix

Ross Duffer sa tiež vyjadril k mnohým otázkam divákov. „Epizóda 7, ktorá je celá o Eleven, bola naším najväčším riskom. A my budeme riskovať aj naďalej, pretože nechceme, aby iba nakoniec stále všetkých zachraňovala. Chceme, aby bola ako Luke Skywalker, aby išla do sveta a zisťovala o sebe viac.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Ďalšia vec, ktorú potvrdil Levy je, že Dr. Brenner (Matthew Modline) je nažive a Eleven nie je jediná. Sú aj ostatné "čísla" a vyzerá to, že ich uvidíme práve v 3. sérii. „Laboratórium je zatvorené nadobro a takisto v budúcnosti opustíme Hawkins,“ podotkol Levy. Podľa tvorcov ešte nepovedal posledné slovo ani samotný Mind Flayer. „Jednoznačne sme videli, že keď Willa opustí ten tieňový oblak - voláme ho aj častice zla -, tak časť z neho nezostane v Upside Down, ale v našom svete,“ poznamenal Levy. „A možno to je problém, s ktorým sa budú hrdinovia musieť vysporiadať...“

Stranger Things získalo tento rok 18 nominácií na ceny Emmy a vyhralo 5. Seriál taktiež získal mnoho ďalších ocenení či nominácií, vrátane tých na SAG Awards či Zlaté glóbusy. Spolu s prvou sériou je seriál jedným z najlepšie hodnotených diel na stránke Rotten Tomatoes (druhá séria si od odniesla hodnotenie 94% a priemerný rating 7.81). 

Domov
Zdieľať
Diskusia