Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 19:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Pratt a raptorie mláďa hviezdia v úsmevných prvých záberoch z Jurassic World 2

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Očakávaná snímka Jurassic World: Fallen Kingdom sa nám konečne predstavuje debutovou ukážkou. Plnohodnotný trailer dorazí už v decembri.

Režisér prvého Jurského sveta Colin Trevorrow nás dnes veľmi príjemne prekvapil úplne prvými zábermi z očakávanej snímky Jurassic World: Fallen Kingdom. Podelil sa s nimi prostredníctvom svojho účtu na Twitteri, no a ako môžete vidieť pod textom, nachádza sa na nich Chris Pratt spoločne s mladým raptorom, ktorý vyzerá ako Blue z prvého filmu. Je možné, že pôjde o flashback, alebo sa pozeráme na jeho mláďa? Nuž, to sa možno dozvieme už v plnohodnotnom traileri, ktorý by mal doraziť niekedy v období premiéry Star Wars: The Last Jedi.

Sequel s podtitulom Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (The Impossible, The Orphanage), o scenár sa postaral Colin Trevorrow (Jurassic World) spoločne s Derekom Connollym (Kong: Skull Island) a okrem vyššie spomínaného Pratta si zahrá aj Bryce Dallas HowardJames Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, BD Wong či Jeff Goldblum. Snímka vtrhne do našich kín 21. júna (června) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Tešíte sa na pokračovanie?

Chris Pratt a raptorie mláďa hviezdia v úsmevných prvých záberoch z Jurassic World 2
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia