Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 13:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zo sochy v katolíckej škole sa smeje celý internet. Nešťastne umiestnený bochník chleba prinútil riaditeľa prikryť ju plachtou

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Sochou dokáže škola pokaziť celý študijný zážitok.

Stačí jedna nešťastne nadizajnovaná socha na to, aby sa z tvojej inštitúcie smial celý internet. Najnovšie sa o tom presvedčili učitelia aj žiaci v austrálskej katolíckej škole v meste Adelaide, kde bola pred týždňom slávnostne odhalená socha svätého Dominika, ale samotný sochár celú situáciu, ktorú socha zachytáva, tak celkom nedomyslel. Škola Blackfriars Priory School chcela svojich študentov aj návštevníkov potešiť španielskych svätcom, lenže namiesto toho sa stala objektom obrovského výsmechu na internete, pretože svätý Dominik odovzdávajúci bochník chleba malému chlapcovi vyzerá priveľmi dvojzmyselne a sexuálne.

Škola pritom vyučuje chlapcov od predškolského veku až do 12 roku života, takže bochník chleba pripomínajúci pohlavný orgán zrejme nemal v jej areáli čo hľadať, a internet jednoducho nedokázal pochopiť, ako je možné, že si dvojzmyselný chleba nikto pred slávnostným odhalením nevšimol. Socha je momentálne prikrytá čiernou plachtou a zatiaľ nie je úplne jasné, aký bude jej ďalší osud, avšak v súčasnom stave zrejme nebude môcť zostať.

Odporúčané
Nakupuješ v Tescu? Zapoj sa do hlasovania priamo v supermarkete a zlepši život vo svojom meste Nakupuješ v Tescu? Zapoj sa do hlasovania priamo v supermarkete a zlepši život vo svojom meste 24. júla 2023, 9:30



Domov
Zdieľať
Diskusia