Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 12:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

71-ročná turecká babička tvrdí, že je stále krásna vďaka kebabom. Pravidelne cvičí, ale svoje obľúbené jedlo miluje nadovšetko

ZAUJÍMAVOSTI TURECKO
Uložiť Uložené

Ajda presne vie, ako sa treba stravovať.

Meno Ajda Pekkan ti zrejme nič nehovorí, aj keď ide o známu tureckú speváčku. Ajda sa postupom rokov vytrácala zo šoubiznisu a najväčšie úspechy zažívala v 80. rokoch minulého storočia, keď reprezentovala svoju krajinu aj na Eurovízii, ale napriek jej pokročilému veku vyzerá skutočne fenomenálne. Vo svojich 71 rokoch ju vyspovedali miestne turecké médiá a Ajda v rozhovore prezradila zopár zaujímavých informácií, ktoré sa rýchlo dostali aj do svetových médií. Samozrejme, priznala, že za svoju krásu vďačí aj pravidelnému cvičeniu, plastickej operácii poprsia či návštevám omladzujúcich kúpeľov, avšak nezabudla spomenúť ani dôležitosť zdravej stravy.

Vyhlásila, že si dáva pozor na to, čo konzumuje, ale jej najobľúbenejšie jedlo je starý známy kebab a okrem neho aj rôzne ryby. Ajda kebab miluje nadovšetko a aj keď nepatrí medzi tie najzdravšie pokrmy, ak si človek dokáže svoj jedálniček správne upraviť a vyvážiť, pravidelný kebab nemusí postavu nijak ovplyvniť. Vo svojej ceste za perfektnou postavou Ajda dáva pozor na to, čomu svoje telo vystavuje a človeku sa skutočne nechce veriť, že len nedávno oslavovala 71. narodeniny, pretože jej postavu by jej mohli závidieť aj oveľa mladšie ženy.

Yemek de yaparım kariyer de Ajda'nın Mutfağı

Příspěvek sdílený Ajda Pekkan (@ajdapekkan),

Domov
Zdieľať
Diskusia