Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 13:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Americká väznica odmeňovala väzňov pizzou, ak prestali masturbovať na 30 dní. Dozorkyne informácie zverejnili po sexuálnych útokoch

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA
Uložiť Uložené

Boj proti sexuálnemu obťažovaniu nevymysleli najšťastnejšie.

Americká väznica v okrese Cook County v štáte Illinois sa najnovšie zmieta v obrovskom škandále, na ktorý museli po viac ako dvoch rokoch v hromadnej žalube upozorniť zamestnankyne úradu okresného štátneho zástupcu aj miestnej väznice. Väzni prichádzajúci na súdy pravidelne zamestnankyne sexuálne napádajú, obnažujú sa pred nimi a často aj bezočivo masturbujú, pričom vedenie úradu doteraz nevymyslelo efektívny spôsob, ako sexuálnym útokom zamedziť a namiesto toho malo vymyslieť za vlasy pritiahnutý program.

Šerif spoločne s prokurátorom najskôr skúšali väzňov obliecť do špeciálneho oblečenia, ktoré im zamedzovalo dosiahnuť na genitálie, ale väzni tieto kombinézy spálili v mikrovlnke, a tak šerif ustúpil. Namiesto kombinéz potom vymyslel program, v rámci ktorého odmeňoval väzňov pizzou po tom, čo minimálne mesiac nemasturbovali alebo inak sexuálne nenapadli zamestnankyne úradu. Problém spočíval v tom, že pizzu mohli získať po mesiaci slušného správania iba väzni, ktorí sa už sexuálneho obťažovania v minulosti dopustili, a tak mal program presne opačný efekt, pretože aj dovtedy pokojní muži začali zamestnankyne obťažovať, aby hneď potom prestali a mohli si počkať na pizzu.

Odporúčané
Najlepšiu neapolskú pizzu robia v Bošanoch. Majiteľ Janči nám v kuchyni ukázal, ako ju pripraviť Najlepšiu neapolskú pizzu robia v Bošanoch. Majiteľ Janči nám v kuchyni ukázal, ako ju pripraviť 18. decembra 2023, 12:30


Rovnaký odmeňovací program mal fungovať aj v miestnej väznici, ale šerif s prokurátorom jeho existenciu popierajú a na margo špeciálnych kombinéz sa vyjadrili, že ich museli zrušiť, aby väzňom neupierali ich základné práva a slobody. Hromadná žaloba je momentálne na súde a zamestnankyne pomocou nej chcú dosiahnuť len to, aby mohli v bezpečí vykonávať svoju prácu, pretože ak ich neustále obťažujú masturbujúci väzni, určite to nie je najlepšie pracovné prostredie.

Domov
Zdieľať
Diskusia