Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 11:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay stráca pri hodnotení amatérskych jedál fanúšikov na Twitteri akékoľvek zábrany. Svojou úprimnosťou nešetrí nikoho

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Ľudia mu na Twitteri posielajú skutočne všeličo.

Svetoznámy kuchár Gordon Ramsay uspel nielen vďaka svojim kulinárskym schopnostiam, ale aj vďaka skvelému zmyslu pre humor a úprimnosti. Gordon si nikdy nebral servítku pred ústa, a tak vždy zhodnotil akékoľvek jedlá a reštaurácie presne tak, ako si práve myslel, čo mu vynieslo veľkú fanúšikovskú základňu. Práve jeho fanúšikovia mu často na Twitteri posielajú svoje vlastné kulinárske výtvory so žiadosťami o to, aby ich ohodnotil.

Aj keď Gordon samozrejme nemôže všetok svoj čas stráviť na internete, občas si sadne za Twitter a zopár jedál ohodnotí, avšak väčšinou nejde o pochvalné slová, na ktoré by mohli byť fanúšikovia hrdí. Gordon vie byť poriadne tvrdý, ale na druhej strane, ak sa mu pokrm pozdáva, dokáže rozdať aj pochvalu. Občas sa ho fanúšikovia snažia aj nachytať jedlami z jeho vlastných reštaurácií, ale Gordon si zatiaľ dáva pozor na to, aby vlastné jedla neoznačil za úplný odpad. Nabudúce mu môžeš fotografiu poslať aj ty a uvidíš, či sa pri pohľade na ňu nezhrozí.

Domov
Zdieľať
Diskusia