Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 15:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finálny trailer na Pixarovku Coco nás utvrdzuje v jej kvalitách. Privítajte zábavne pôsobiacu a vizuálne pôsobivú Ríšu mŕtvych!

FILMY A SERIÁLY COCO
Uložiť Uložené

Zájdete po novom roku do kina?

Pixar k nám po dnešný deň priniesol už nespočetne veľké množstvo vynikajúcich animovaných filmov. A Bug’s Life, Toy Story, Monsters, Inc., Finding Nemo, The Incredibles, Cars, Ratatouille, Wall-E, Up a ďalšie. Tentokrát nám v najnovšom výtvore predstaví Ríšu mŕtvych. Do nej sa nevedomky dostane aj 12-ročný Miguel, ktorého najväčšou vášňou je hudba. Talentovaný chlapec žije v hlučnej mexickej dedinke a pochádza z rodiny, ktorá k jeho záľubu nikdy nevedela pochopiť. Miguel sa však svojho sna nemieni vzdať. Jedného dňa sa mu omylom podarí vstúpiť do Ríše mŕtvych, kde stretáva duše členov svojej rodiny, vrátane jeho prababičky Imeldy. Na svojej púti rozhodne za každú cenu nájsť jeho veľkého hrdinu, mŕtveho hudobníka Ernesta de la Cruza.

Na Slovensku bude mať Coco premiéru 4. januára (ledna) 2018. Finálny trailer nás po všetkých predlošlých upútavkách a ukážkach z filmu už len utvrdil v tom, že od Coco môžeme očakávať skutočne krásny animák. Vidíte to podobne aj vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia