Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 18:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pán prsteňov v Los Angeles a s hláškujúcim Willom Smithom? Policajné fantasy Bright má vonku epický trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už 22. decembra sa dočkáme veľkého fantasy akčného projektu od režiséra End of Watch či Suicide Squad.

Na Bright sa teším od chvíle, kedy bolo oznámené. Joel Edgerton ako prvý ork v službách polície vo fantasy svete s hláškujúcim Willom Smithom v R-kovom kabátiku, navyše od režiséra End of Watch? Dopekla, kto toto odklepol? No predsa Netflix, ktorý sa ani po mnohých filmových prešľapoch na celovečernú tvorbu nevykašľal. David Ayer si tak mohol natočiť originálny počin, ktorý sa nám dnes prezentuje ďalším skvelým trailerom a hoci nemusí presvedčiť každého, mňa dostal. Záverečná scéna je potom len čerešničkou na torte. Na Netflixe bude fantasy Bright dostupné 22. decembra.

Čaká nás fantasy skĺbené s realitou, v ktorej uvidíme elfov, víly či orkov a v strede diania budeme sledovať príbeh dvoch policajtov, človeka (Will Smith) a orka (Joel Edgerton). Okrem nich ale vo filme počítame aj s Noomi RapaceLucy Fry či Édgarom Ramírezom

Domov
Zdieľať
Diskusia