Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 16:42
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Rozlúčte sa s Votrelcami. Pokračovanie Alien: Covenant bude ešte viac o filozovaní a umelej inteligencii

FILMY A SERIÁLY RIDLEY SCOTT
Uložiť Uložené

Ridley plánuje nasmerovať príbeh iným smerom.

Alien: Covenant od Ridleyho Scotta sa po kvalitatívnej stránke výrazne líši od svojho originálu z roku 1979. Tohtoročná nádielka Xenomorphov a iných príšer jednoducho neponúkla nič nové a zrejme budete súhlasiť s nami, ak povieme, že by sa Ridley Scott mal venovať niečomu odlišnému. Ale on si nedá povedať. Režisér má pre pokračovanie svoje vlastné plány: „Myslím si, že evolúcia Aliena už takmer skončila. Snažil som sa o to, aby sa dejová línia posunula iným smerom, teda do sveta, ktorý by bol pod kontrolou A.I (umelej inteligencie). V podstate sa chcem zaoberať tým, aký svet by vytvorila, ak by sa ocitla na novej planéte. Máme prichystané rozsiahle základy...”

Sága má bohatú históriu týkajúcu sa androidov. Naposledy sme v plnej paráde videli Davida a Waltera v podaní talentovaného Michaela Fassbendera, avšak ak ste fanúšikovia neustále sa vyvíjajúcich Xenomorphov, v ďalších pokračovaniach ich už veľa neuvidíte. Sme zvedaví, ako k nasledujúcim projektom pristúpi samotný Scott, no boli by sme radšej, ak by sériu nechal ľahnúť popolom. Čo si myslíte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia